Minicamping De Grijze Duif in Nieuw-Weerdinge
Camping in de provincie Drenthe

Minicamping De Grijze Duif in Nieuw-Weerdinge, een camping in de provincie Drenthe, is een oase van rust. Op deze unieke plek in zuid-oost Drenthe kunt u genieten van de stilte en de rust.En daar voelt u het, u bent op vakantie! De unieke ligging van deze camping temidden van het Drentse natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellig steden, bezorgt iedereen het ultieme vakantiegevoel. Camping De Grijze Duif is bij uitstek geschikt voor mensen die opzoek zijn naar rust. Nieuw-Weerdinge is een klein en gemoedelijk dorp in Drenthe, gemeente Emmen, met ruim 3500 inwoners, dat is ontstaan in 1872 ten tijde van de vervening. In de omgeving is er een ruim aanbod voor de toeristen. Zo zijn er diverse fietsroutes en kunt u genieten van de vele bezienswaardigheden in de omgeving. Minicamping De Grijze Duif in Nieuw-Weerdinge, een camping in de provincie Drenthe,beschikt over ongeveer 35 plaatsen voor caravan of camper.

Minicamping De Grijze Duif Drenthe

De voorzieningen op minicamping De Grijze Duif in Nieuw-Weerdinge zijn erg goed. Het sanitair is involdoende mate aanwezig en erg netjes. Voor de gasten is er gratis wifi beschikbaar. Uw electrische fiets kunt u hier ook opladen. In de nabije omgeving van de camping is een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Ook is er een zwembad nabij de camping gelegen. Eventueel is er ook een Pipowagen te huur. Deze is volledig ingericht en beschikt over eigen sanitair. Ernaast staat nog een prive badhuisje met toilet, douche, wasmachine en droger. Uniek is dat er een privé terras aan het water is.

 

Doorkijkje vanaf Minicamping De Grijze duif

Minicamping De Grijze Duif is gelegen in Nieuw Weerdinge, een klein veendorp in Drenthe in de buurt van Emmen, Ter Apel en Stadskanaal. Het is de ideale uitvalsbasis voor dagjes uit. Via het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk kunt u de omgeving verkennen. U kunt zelf fietsen meenemen maar deze zijn natuurlijk ook bij ons te huur. Bezoek eens Vesting Bourtange, Wildland in Emmen of het Drents Museum in Assen. Maar er zijn veel meer leuke uitstapjes te maken. Kijk hiervoor op de website van deze prachtige camping.

 

Wilt u meer weten over deze prachtige camping in Drenthe?
Bezoek dan de website van minicamping De Grijze Duif in Nieuw-Weerdinge.


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina