Minicamping de Gouberville in Assen
Boerencamping in Drenthe

Minicamping de Gouberville in Assen (Witten), een boerencamping in de provincie Drenthe, is een kleine camping met slechts 9 kampeerplekken. Naast de kampeerplekken is er ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de Bed & Breakfast, een huur caravan, 2 pipowagens of een 4 persoons chalet. Minicamping de Gouberville in Assen, een boerencamping in de provincie Drenthe straalt op ieder gebied een goede, warme en knusse sfeer uit en is aangesloten bij de VeKaBo.

minicamping DE Gouberville in Assen, dorpje Witten

De sanitaire voorzieningen op Minicamping de Gouberville in Assen zijn netjes en goed onderhouden. Zo zijn er een toilet, een douche, een wastafel en een mindervalide ruimte. Deze mindervalide ruimte heeft een eigen toilet, douche en wastafel. Buiten is een aanrecht met koud/warm water, een water tappunt en een uitstort voor het chemisch toilet. Onder de veranda staat een grote stamtafel, door iedereen te gebruiken. Deze stamtafel heeft al meerder jaren bewezen dat dit een ideale plek is om onder het genot van bv. een kop koffie met elkaar in contact te komen en verhalen uit te wisselen.

boerencamping De Gouberville in Witten, vlakbij ASsen in Drenthe

Op de camping staan verspreid enkel picknick tafels. Deze zijn door iedereen te gebruiken, maar zet ze na gebruik weer terug op de originele plek, zodat ook andere gasten hier gebruik van kunnen maken. Ook beschikt men over een gezellige, sfeervolle keukenruimte. Er staat een grote keukentafel om aan te zitten en er staat een bank om lekker te ontspannen. De ruimte kan verwarmd worden middels een gaskachel. Verder kunt u gebruik maken van een koelkast en een 4 pitsgasstel. Minicamping de Gouberville in Assen is door de mooie ligging een ideale camping voor een verblijf tijden de Superbike, de TT en natuurlijk de Fiets 4 daagse. Maar ook zonder deze evenementen kunt u zich hier uitstekend vermaken.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan hier de website van Minicamping de Gouberville in Assen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina