Minicamping De Dobbe in Kollemerzwaag
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Minicamping De Dobbe in Kollemerzwaag, een boerderijcamping in de provincie Friesland, is gelegen in "De Friese Wouden" , een schitterend landschap met afwisselend weilanden, houtwallen, singels, poelen en dobben. Er zijn 25 standplaatsen die voorzien zijn van 6 amp. stroomaansluiting. U kunt hier heerlijk kamperen in een rustige omgeving. De familie Schut, de eigenaren van Minicamping De Dobbe in Kollemerzwaag, eem boerderijcamping in de provincie Friesland, hopen u tijdens het kampeerseizoen te mogen begroeten.

 

Minicamping De Dobbe in Kollemerzwaag, boerderijcamping in Friesland

 

Op het ruim opgezette kampeerterrein van Minicamping De Dobbe in Kollemerzwaag, zijn keurige sanitaire voorzieningen aanwezig, bestaande uit 4 douches, 4 toiletten, en 3 afwasplaatsen. Tevens kunt u beschikken over een wasmachine en centrifuge. Het is een leuke boerderijcamping voor groot én klein. Voor de groten onder de kampeerders is er o.a. een Jeu de Boules baan aangelegd. En voor de kinderen is er een speeltuin en een hertenkamp. Natuurlijk is er ook gratis draadloos internet (WiFi)aanwezig, ideaal voor het plannen van de uitstapjes.

 

Boerderijcamping De Dobbe in Friesland

 

Over uitstapjes gesproken: er zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Minicamping De Dobbe in Kollemerzwaag. Een bezoekje brengen aan het Waddeneiland Schiermonnikoog of aan het nationaal park Het Lauwersmeer. Maar er zijn ook vele streekmusea in de dorpen in deze mooie provincie. Voor uw gemak ontvangt u bij aankomst op deze boerderijcamping een map met informatie over alle activiteiten en uitstapjes. Vergeet niet uw fiets mee te nemen, want noord-oost Friesland beschikt over vele en goede fietspaden die u door de omgeving en de dorpen leiden.

 

Wilt u meer weten over deze Boerderijcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Dobbe in Kollemerzwaag.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina