Minicamping De Bosfluiter in Boyl
Boerencamping in de provincie Friesland

Minicamping De Bosfluiter in Boyl, een boerencamping in de provincie Friesland is gelegen naast het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een camping waar ruime plaatsen écht inhoud hebben, waar privacy gewaarborgd is en waar rust en gezelligheid op een goede manier samengaan. Een camping die uitstekend past in het omringende landschap van bossen, zandverstuivingen, duinen, meertjes, vennetjes en prachtige dorpjes. Hier treft u alle voorzieningen die u nodig hebt voor een geslaagde vakantie. U kunt zowel met uw tent, caravan als camper op De Bosfluiter terecht. Zeker een bezoekje waard, minicamping De Bosfluiter in Boyl, een boerencamping in de provincie Friesland.

Minicamping De Bosfluiter in Boyl, provincie Friesland


Alle plaatsen op minicamping De Bosfluiter in Boyl zijn ruim (> 100 m2), en allemaal voorzien van elektrische aansluiting (6 amp). De meeste plaatsen zijn van elkaar gescheiden door haagjes. De grasvelden worden het hele jaar door nauwgezet onderhouden, zodat men u mooie plaatsen kan bieden. Camping De Bosfluiter is centraal gelegen in een prachtig landschap. Of u nu van duinen, bossen, meertjes, dorpjes of stadjes houdt, van wandelen, fietsen, paardrijden, u zult hier altijd veel van uw gading vinden. Natuurlijk nodigt de camping uit tot lekker genieten op de eigen staanplaats, maar niemand kan de verleiding van de omgeving weerstaan.

Met een paar minuten loopt of fietst u zo vanaf minicamping De Bosfluiter in Boyl in het nationaal park Drents-Friese Wold. Ook met de auto kunt u hier prachtige tochten maken. Het Drents-Friese Wold is zeer verscheiden van karakter en er zijn vele verschillende wandel- en fietsroutes uitgezet. In het Pinksterweekend van 2007 gaat het nieuwe knooppuntfietsroutesysteem hier in Zuid-Oost Friesland van start. Deze loopt langs de camping en u bepaalt zelf uw route en het aantal kilometers dat u wilt fietsen. Vrijheid, plezier en flexibiliteit staan voorop.Natuurlijk is er nog veel meer de doen in dit prachtige gebied op de grens van de provincies Friesland en Drenthe.

Boerencamping De Bosfluiter in Boyl, provincie Friesland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Bosfluiter in Boyl.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina