Minicamping De Blijer Wadden in Blije
Kleine camping in de provincie Friesland

Laat u verrassen door het mooie weidse landschap van het Friese waddengebied als u verblijft op minicamping De Blijer Wadden in Blije, een kleine camping in de provincie Friesland. Prachtige vergezichten ,rust en ruimte, U zult hier eindeloos genieten! Blije is een dorpje vlakbij het bekende Holwerd, alwaar u met de boot de overtocht kunt maken naar Ameland. Er zijn 16 kampeerplaatsen beschikbaar voorzien van tenminste 10 ampère stroom, geschikt voor caravan, tent én camper. Tevens zijn er 3 Pods (knusse houten trekkershutten) te huur op minicamping De Blijer Wadden in Blije, een moderne kleine camping in de provincie Friesland.

Minicamping De Blijer Wadden in Blije beschikt over gloednieuw en super schoon sanitair, met gescheiden gedeeltes voor mannen en vrouwen. Er is een overdekte afwasplaats en een wasgedeelte met een droger. Voor algemeen gebruik is er tevens een koelkast en magnetron aanwezig. Voor de kinderen is er een kleine speelplaats gemaakt. Er is een hele mooie recreatieruimte waar op bepaalde tijden een hapje en/of drankje te verkrijgen is. Hier kunt u eventueel ook een spelletje spelen of de krant rustig lezen. Bij mooie weer is het heerlijk op het gezellige terras. Voor de gasten is er natuurlijk gratis Wifi.

Minicamping De Blijer Wadden in Blije is gelegen aan een rustig landweggetje en aan een vaart waar u kunt vissen, kano varen of gewoon rustig genieten van de rust ! Blije ligt aan de Friese waddenkust ongeveer 10 km vanaf het historische elfstedenstadje Dokkum. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen , fietsen en genieten van de mooie natuur. Heel leuk is het natuurlijk om ook een bezoekje te brengen aan Ameland, het is slechts 5 minuten rijden met de auto of 15 minuten fietsen naar Holwerd waar de veerdam is gelegen.

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Minicamping De Blijer Wadden in Blije

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina