Minicamping Buitenpret in Witten
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping Buitenpret in Witten, een boerencamping in de provincie Drenthe is gelegen aan de westkant van de provincie hoofdstad Assen. Het is een kleine maar oergezellige camping met vrij normale plaatsen, de vakken zijn allemaal 10 meter breed. Natuurlijk hebben de kampeerplaatsen allemaal een electriciteitsaansluiting. Minicamping Buitenpret in Witten, een boerencamping in de provincie Drenthe is zondermeer een verblijf waard.

Minicamping Buitenpret in Drenthe

 

Minicamping Buitenpret in Witten heeft ruim voldoende sanitaire voorzieningen, waaronder 4 douches, 4 toiletten en een paar afsluitbare wascabines. Uw fiets, die u hier veelvuldig zult gebruiken, kunt u stallen in de grote schuur. Het dorp Witten is bekend van het grootste spectakel van de provincie Drenthe, namelijk de TT, deze wordt altijd in het laatste weekend van juni verreden.

Boerencamping Buitenpret in Witten, Drenthe

 

Naast het TT gebeuren kunt u natuurlijk vanaf minicamping Buitenpret in Witten hele mooie uitstapjes maken, op de fiets maar natuurlijk ook te voet. Er zijn fietsroutes op de camping aanwezig, maar in Drenthe zijn alle fietspaden voorzien van uitstekende bewegwijzing. Ook een groot en sportief evenemet is de Drentse Fiets Vierdaagse, een belevenis om de mooie tochten door de Drentse natuur te maken.

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Buitenpret in Witten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina