Minicamping Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Op een prachtige locatie in provincie Drenthe, te midden van het Sleenerzand, vind je Minicamping Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord, een boerderijcamping met een mooie dierenweide. De camping is in 2020 geopend. Er zijn 20 kampeerplaatsen met ieder een privé sanitair. Of je nu met tent, caravan of vouwwagen komt kamperen, je geniet in ieder geval van veel luxe op de ruime kampeerplaatsen. De plaatsen zijn ca 130m² groot, dus ook met een grote tent of caravan ben je van harte welkom. Er is een elektriciteit- en watervoorziening beschikbaar op alle kampeerplaatsen. Alle sanitairunits beschikken over een verwarming. Bij Bospark Aagjeshoeve geniet je van luxe, rust en ruimte midden in de natuur. Je kunt uiteraard ook met je eigen camper komen. Er zijn namelijk 14 camperplaatsen waar je de kampeerauto kunt installeren. De plaatsen zijn 118m², dus erg ruim en omgeven door veel groen. Ook zijn er luxe veldlodges te huur. Ook mag je gebruik maken van de stortplaats voor het lozen van vuil water. Vanaf je eigen kampeerplaats kun je de dieren bewonderen, maar ook direct het bos in lopen. Het privé sanitair met een 2-pits kookgelegenheid (alleen voorzien van 4st pannen), vaatwasser en aparte doucheruimte zorgen voor alle luxe die je je tijdens je vakantie in Drenthe kunt wensen. Je dient zelf je eigen bestek etc mee te nemen. Op welke andere camping dan Minicamping Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, vindt je zoveel luxe en comfort.

 

Minicamping Bospark Aagjeshoeve

 

De familie de Jong, de eigenaren van minicamping Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord, wisten het zeker: er moesten zo wie zo dieren komen, dus de voormalige paardenstallen en het schuurtje achter de woning zijn verbouwd tot dierenverblijven met onder andere kippen, alpaca’s, schapen en geiten. Maar je kunt er ook koeien en akkervarkens tegenkomen. Het achterliggende idee is om vooral kinderen op een educatieve manier het boerenleven te laten ontdekken door de dieren te voeren en te verzorgen. Kinderen kunnen hun geluk niet op. Ze kunnen zich uren vermaken en plezier hebben op de verschillende speeltoestellen. Zo is er een nestschommel waar ze met meerdere tegelijk in kunnen schommelen. Er is een glijbaan voor veel glijplezier en een zandbak waar zandkastelen in gebouwd kunnen worden. Tevens is er een klimtoren waar ze kunnen klimmen en klauteren. Ook op de velden van de camping zijn verschillende speelmogelijkheden aanwezig. Het privé sanitair is natuurlijk op en top, de douche, het toilet en zelfs een eigen keuken! Indien je op een camperplaatst verblijft dan dien je over eigen sanitair te beschikken. Voor de gasten is er gratis wifi beschikbaar.

Kinderen genieten van de dieren op minicamping Bospark Aagjeshoeve

 

In de schitterende omgeving van Minicamping Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord vind je een uitgebreid scala aan activiteiten. Wil je een dagje erop uit met het gezin naar een pretpark of dierentuin? Of kies je juist voor een sportief uitje en ga je fietsen of wandelen? Ontdek de Drentse oercultuur, de bosrijke omgeving of de gezellige steden. Het kan allemaal in deze mooie provincie Drenthe! Leuk en dichtbij te vinden is de Kibbelkoele in de boswachterij Sleenerzand. In dit schoon recreatiemeertje kun je met mooi weer lekker spelen en zwemmen. Er is een ruim zandstrand, een kiosk met eten en drinken, een picknickgelegenheid en toiletten. Dan zijn er nog mooie natuurgebieden zoals Nationaal Park Drentsche Aa. Hier kronkelt de beek de Drentsche Aa. Daarnaast vind je hier ook de typische Drentse es- en brinkdorpjes, wel 21 om precies te zijn! Een ander nationaal park is het Nationaal Park Dwingelderveld. Dit park is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van West-Europa. Het is ideaal om er te wandelen, fietsen, paard te rijden of vogels te spotten. Ook kan je er de schaapskuddes tegenkomen. Op korte afstand van de camping, in het centrum van Schoonoord, zijn diverse voorzieningen gelegen. Zo kun je er onder andere een supermarkt, een bakker, een drogist, een slager, een snackbar en een chinees vinden.

 

 

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Bospark Aagjeshoeve in Schoonoord.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina