Minicamping Boschlust in Westervelde
Boerencamping in de provincie Drenthe

Minicamping Boschlust in Westervelde, een boerencamping in de provincie Drenthe is gelegen bij een mooie Saksische boerderij in één van de mooiste stukjes Drenthe. Dichtbij ligt Norg met fraaie terrassen, restaurants en winkeltjes. Er zijn 15 ruime plaatsen op deze kleinschaleige en gezellige camping. Hij is geschikt voor zowel jonge gezinnen als voor de 50-plusser, Naast het kamperen met uw eigen caravan, tent of camper kunt u ook een compleet ingerichte gezinstent huren. Tevens is er op Minicamping Boschlust in Westervelde, een boerencamping in de provincie Drenthe, een leuke retro caravan te huur.

De voorzieningen op minicamping Boschlust in Westervelde zijn uitgebreid. Voor de kinderen is er o.a. een zandbak, een klimhuis met glijbaan, een trampoline, schommels etc. Ook kan er met de dieren geknuffeld worden. Er is een voetbalveldje en een tafelvoetbal spel. Het toiletgebouw bevindt zich in de hooischuur. Je vindt er twee toiletten, een wasruimte, twee douches met (gratis) warm water, een aanrecht met warm en koud water voor de afwas. En verder beschikt men over een koelkast, wasmachine, wasdroger, gratis WIFI en een A.E.D. Als kleinschalige camping wil men ook voor ruiters en huifkarren met een paard of pony een overnachtingsplek bieden. Daarvoor beschikt men over een weidegang en eventueel een paddock.

 

U wandelt vanaf minicamping Boschlust in Westervelde zo het bos in. Deze boerencamping is een ideaal vertrekpunt voor allerlei fiets- en wandeltochten die je zelf kunt uitstippelen langs verschillende routes. Vanaf de camping kun je het enige oerbos van Drenthe ontdekken! Laat je verrassen onderweg door een hunebed, historische grafheuvels en het indrukwekkende Veenhuizen. Verder het Fochteloërveen met broedende kraanvogels, en dorpjes met prachtige Saksische boerderijtjes. Ook de steden Assen en Groningen zijn heel goed te bereiken, heerlijk winkelen en/of musea bezoeken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden vanaf deze boerencamping in Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping Boschlust in Westervelde.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina