Minicamping Boerhaarshoeve in Grolloo
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Boerhaarshoeve in Grolloo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is een kleinschalige camping waar je rust en ruimte vindt en dat midden in de Drentse natuur! Het is géén actieve boerderij. Aan bezienswaardigheden geen gebrek, voor jong en oud is er van alles te beleven. Het sfeervolle terrein heeft ruime campingplaatsen voor caravan, camper en natuurlijk tenten. Een aantal plaatsen met uitzicht over weiland en bos. Een kampvuurtje maken is geen probleem, hout is aanwezig. Zelfs koken op vuur kan! Minicamping Boerhaarshoeve in Grolloo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is een perfecte uitvalsbasis om Drenthe te ontdekken!

Ruime plaatsen op Boerhaarshoeve in Grolloo

Kinderen vermaken zich uitstekend op het ruime camping terrein en in het naastgelegen bosje van Minicamping Boerhaarshoeve in Grolloo. Ook kunnen ze gebruik maken van de skelters en het voetbalveld. Er is een verwarmd sanitair gebouw, er zijn watertappunten, lectectra, wifi en natuurlijk een stortplaats voor uw chemisch poilet. Heel leuk is de Blues Kunstkeet. De kunstkeet is beschilderd door een kunstenaar in de sfeer van blueszanger Harry Muskee. De kunstkeet is ingericht met een bedstee voor 2 personen, een knus zitje en een klein keukenblokje. Op het ruime terrein van de boerderijcamping Boerhaarshoeve heeft de kunstkeet een mooi plekje gekregen.

De Harrie Muskee keet op boerderijcamping Boerhaarshoeve in Drenthe

Er zijn prachtige wandelroutes in de omgeving van minicamping Boerhaarshoeve in Grolloo. Deze zijn geschikt voor zowel de wandelaars die de hele dag op pad gaan als gezinnen met kinderen. Veenpluisroute, Wolvenspoor en Sprokkelspoor zijn een kleine greep uit de routes. Fietsers en mountainbikers kunnen hun hart ophalen met de vele en goed onderhouden routes. Fietsen en mountainbikes zijn te huur. Maar er is meer te doen: Bezoek de boerderij van Melkvee en akkerbouwbedrijf Jobing, de buurman. Ga klimmen bij het naastgelegen Joytime, ontdek rivier de Hunze per kano van 25 Graden Noord of Breeland Recreatie, etc.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Boerhaarshoeve in Grolloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina