SVR camping Boslust in Elim
Boerencamping in de provincie Drenthe

De familie Kroezen is de eigenaar van SVR camping Boslust in Elim, een boerencamping in de provincie Drenthe. Indien u op zoek bent naar een vakantie in een bosrijke omgeving, dan bent u hier op het juiste adres. SVR Camping Boslust is gelegen naast een groot bos. Tevens vindt u op 2 kilometer afstand van de camping recreatiegebied Schoonhoven met twee zwemplassen en beide omgeven door een zandstrand, verder is er ook een grote visvijver bij. Met andere woorden, recreatie en ontspanning vindt u bij SVR camping Boslust in Elim, een boerencamping in de provincie Drenthe.

minicamping Boslust in Elim, provincie Drenthe


SVR camping Boslust in Elim heeft 50 ruime plaatsen voor de kampeerder ter beschikking staan. Deze zijn voorzien van een 6 ampère electrische aansluiting. Ook de nieuwe sanitaire voorzieningen (natuurlijk ook geschikt voor rolstoelgebruikers) voldoen aan alle gestelde eisen. Indien de weeromstandigheden het buiten zijn onaangenaam maakt, staat de overdekte recreatieruimte de gasten ter beschikking. Bij mooi weer is er een groot speelveld met o.a. volleybalnet, voetbaldoel, schommel, glijbaan, zandbak en midgetgolfbaan. Viswater is op slechts 150 meter vanaf de camping te vinden.

Wilt u het kamperen eens proberen? Men verhuurt op SVR camping Boslust in Elim een tweepersoons caravan, een vierpersoons blokhut en een tweepersoons trekkershut. Op de boerderij die bij de camping hoort zijn paarden, kippen en konijnen aanwezig.

 

 
 
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van SVR camping Boslust in Elim.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina