Landschapscamping Het Hazenpad in Ruinerwold
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

In het meest zuidwestelijke puntje van de provincie Drenthe heeft Landschapscamping ‘Het Hazenpad’ in Ruinerwold haar deuren op 1 juli 2020 geopend. De minicamping biedt ruime comfortplaatsen van 100 m² of meer voor de tent, caravan of camper. Kleinere tenten mogen ook op kampeerplaatsen in de boomgaard of het trekkersveld. Uw trouwe 4-voeter is hier ook van harte welkom om samen met u vakantie te vieren. De camping, die beschikt over 22 ruime plaatsen, is landschappelijk gelegen tussen de prachtige natuurgebieden het Reestdal, de Weerribben, het Holtingerveld en het Dwingelderveld. Dit maakt dat Landschapscamping 'Het Hazenpad' in Ruinerwold, een minicamping in de provincie Drenthe, uitermate geschikt is voor de actieve kampeerder.

Landschapscamping Het Hazenpad in Ruinerwold

 

 

Alle voorzieningen van minicamping 'Het Hazenpad' in Ruinerwold zijn in één gebouw gesitueerd. Het sanitairgebouw heeft een dames en een herenzijde. Het gebouw is voorzien van twee afsluitbare was ruimtes, vier douches, vijf toiletten, één urinoir en vier afwasplaatsen met gratis warm water, waarvan twee plaatsen overdekt zijn. Aan de buitenzijde van het toiletgebouw bevindt zich de loosplaats voor het chemisch toilet. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de wasmachine en de wasdroger. In de entree van het sanitairgebouw bevindt zich het informatiepunt over de bezienswaardigheden, evenementen, wandelroutes en fietsroutes in de omgeving. Wilt u even relaxen, ‘Het Theehuus’ is gedurende het kampeerseizoen geopend. De campinggasten en passanten zijn van harte welkom om van een lekkere lunch, kopje koffie of drankje te genieten. En... er is natuurlijk gratis wifi beschikbaar voor de gasten van de camping.


Mooie plaatsen op landschapscamping Hazenpad.

Vanaf Landschapscamping 'Het Hazenpad' in Ruinerwold wandeld of fietst je zo richting een prachtig natuurgebied. Op 5 minuten lopen is de Engelgaarde, waar u kunt wandelen, vissen, duiken of zwemmen. Op steenworp afstand van het bruisend Ruinerwold en het levendige stadje Meppel, voor gezelligheid en ontspanning. Voor de actieve kampeerder is er altijd iets te doen zoals; wandelen of fietsen in de omgeving, klimpark ‘Hesselingen’ Meppel, zwemmen in de recreatieve waterplas ‘Engelgaarde’ of het subtropisch zwembad ‘Hesselingen’ te Meppel.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Landschapscamping 'Het Hazenpad' in Ruinerwold.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina