Boerencamping Ús Wetterpleats in Terherne
Minicamping in de provincie Friesland

Boerderijcamping Ús Wetterpleats in Terherne, een minicamping in de provincie Friesland bevindt zich op een fraaie locatie ingesloten tussen de Terhernster en Terkaplester Poelen. In het kampeerseizoen van 1 april tot 1 november bent u van harte welkom als passant of voor een seizoenplaats. De camping biedt 25 ruime standplaatsen van 120 m², welke allen voorzien zijn van stroom, water en afvoer. Tevens beschikt men over aanlegplaatsen in eigen water met directe verbinding naar de Friese meren. Ook is er nabij Boerderijcamping Ús Wetterpleats in Terherne, een minicamping in de provincie Friesland een openbare surfsteiger en botenhelling.

De sanitaire voorziening op Boerderijcamping Ús Wetterpleats in Terherne bestaat uit een gescheiden dames- en herengedeelte met gratis douches. Deze voorzieningen zijn heel netjes en worden goed onderhouden. Voor de kinderen zijn er enkele speelmogelijkheden, zoals een zandbak, schommels en tafeltennis. Wilt u de waterrijke omgeving verkennen? 3 Kano's liggen op u te wachten. De boerderij is niet meer in bedrijf, maar er zijn nog wel dieren aanwezig en er wordt jaarlijks hooi gewonnen van het land. Tevens kunt u kosteloos gebruiken maken van WIFI internet.

Vanwege deze ideale ligging is Boerderijcamping Ús Wetterpleats in Terherne zeer geschikt voor uw vis-, zeil-, roei- of kanovakantie. Hiernaast is het perfect gelegen om per auto, fiets of wandelend van al het moois in de provincie Fryslân te genieten. Steden als Sneek, Joure en ook Leeuwrden zijn goed te bereiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op deze minicamping in Friesland?
Kijk dan eens op de website van Boerderijcamping Ús Wetterpleats in Terherne

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina