Boerencamping Sauerland in Grevenstein
Minicamping in Sauerland (nabij Meschede)

Op Boerencamping Sauerland in Grevenstein, een minicamping in Sauerland, Duitsland, zijn gasten met tent, caravan of camper van harte welkom. De camping, die bij de SVR is aangesloten, heeft 7 plaatsen, allemaal met een prachtig uitzicht op het dal en de bergen.U krijgt hier een heerlijk ontspannen gevoelals u voor uw kampeermiddel zit en geniet van de rust en de natuur die Boerencamping Sauerland in Grevenstein, een minicamping in Sauerland, u te bieden heeft.

 

De sanitaire voorzieningen van Boerencamping Sauerland in Grevenstein bevinden zich in het bijgebouw. Het is mogelijk om bij de eigenaren broodjes te bestellen. Maar ook gemakkelijk en lekker (echt vakantie!), u kunt ook gebruik maken van het ontbijt en diner in het pension. Er is een gezamenlijke ruimte waar u informatie over de omgeving kunt vinden. Zwemmen kunt u in het kleine zwembad op de camping, het zwembad in Grevenstein en in de Esmecke Stausee. De camping maakt onderdeel uit van Pension Haus am Einberg, een pension met 8 kamers. tevens is er een groot en goed ingericht vakantiehuis met 7 bedden te huur.

 

 

U bevindt zich hier natuurlijk in een geweldig mooie omgeving, mooi aan de oostkant van het natuurpark Homert gelegen. U kunt in de omgeving prachtige wandelingen maken Boerencamping Sauerland ligt direct aan diverse lange afstands wandelroutes, zoals bijvoorbeeld de Hanseweg X13 van Soest naar Waldeck, de Mescheder Rundwanderweg (rondom Meschede) en de nieuwe 250 km lange Sauerland-Höhenflug. Er zijn diverse wandelkaarten beschikbaar en de eigenaren helpen u natuurlijk ook graag. Voor de fietsers en mountainbikers zijn er mooie en uitdagende tochten door de bossen, van sportief tot zwaar. In de gezamenlijke zitkamer van het pension ligt allerlei kaartmateriaal. En na een geslaagde tocht is het op het balkon of op het terras van Haus am Einberg genieten van een lekker drankje en het mooie uitzicht!

Wilt u meer weten over deze leuke kleine camping in Sauerland?
Bezoek dan de website van Boerencamping Sauerland in Grevenstein (Meschede)


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina