Boerencamping Het Scholtemeijer in Diffelen
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Boerencamping ‘Het Scholtemeijer’ is een boerencamping in het kleine idyllische dorpje Diffelen in de gemeente Hardenberg, provincie Overijssel waar je kan genieten van de rust, ruimte en natuur. Er zijn 18 ruime plaatsen op deze boerderijcampiung, waarvan 3 verhadere camperplaatsen. Alle plaatsen zijn voorzien van 10 amp elektra. Op plaats nummer 14 staat zeer ruime en sfeervolle Woody Safaritent tot uw beschikking, deze is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Deze safaritent is geschikt voor maximaal zeven personen. Voor de kampeerders op Boerencamping Het Scholtemeijer in Diffelen, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, is gratis Wifi beschikbaar.

Het sanitair-gebouw op boerencamping Het Scholtemeijer in Diffelen is modern en luxe ingericht waarbij hygiëne een grote rol speelt. Deze is verwarmd door middel van vloerverwarming, dus ideaal voor de koudere periodes. Er zijn 4 ruime warme douches met kleedruimte, een prive was/kleed ruimte en 2 wasbakken, een babyruimte met badje en aankleedkussen, 4 toiletten en een urinoir voor de heren. Tevens kunt u beschikken over een afwasgelegenheid en een wasmachine en centrifuge. Voor het chemisch toilet is een speciale stortplaats aanwezig. Op het terrein is ook een leuke kinderspeelplaats aangelegd. Er is een gezellige vrijetijdsruimte met houtkachel om bijvoorbeeld met slecht weer even een spelletje te doen of een goed boek te lezen. Er is ook een keuken aanwezig waar u gebruik van mag maken. Onder de grote veranda kan je lekker ontspannen op het terras.

Boerencamping Het Scholtemeijer in Diffelen ligt op 200m vanaf De Overijsselse Vecht waar je kan genieten van het vissen, varen of heerlijk kan genieten aan de waterkant. Hies is tevens een boothelling aanwezig. Het kan allemaal in het groene Vechtdal en het mooie Overijssel. In het nabij gelegen Staatsbos kan je heerlijk fietsen, mountainbiken, wandelen en zwemmen in de zwemplas ‘De Oldemeijer’. Tevens zijn er vele ruiterpaden, waar je eventueel met eigen paard/pony kunt rijden. Er zijn dan ook een aantal stallen op de boerderijcamping aanwezig. Dus uw paard/pony kan zo mee op vakantie

 

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in Diffelen?
Bezoek dan de website van Boerencamping Het Scholtemeijer in Diffelen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina