Boerencamping Het Amerveld in Amen
Minicamping in de provincie Drenthe

Op boerencamping het Amerveld in Amen, een minicamping in de provincie Drenthe, kunt u heerlijk tot rust komen en tegelijkertijd actief bezig zijn in een prachtige omgeving. Omringd door bossen en landerijen en aan de rand van Nationaal Park de Drentsche Aa, is het Amerveld een prima uitvalsbasis voor tochten te voet, te fiets of te paard. De camping is rustig gelegen achter de boerderij en ruim van opzet. De 33 plaatsen hebben voldoende privacy door de beplanting aan weerszijden. De camping beschikt over verwarmd sanitair en is het gehele jaar geopend. Ook zijn er een aantal verharde camperplaatsen aanwezig. Je één voelen met de natuur, dat doe je op boerencamping Het Amerveld in Amen, een minicamping in de provincie Drenthe.

Overzicht kampeerterrein Het Amerveld in Amen


Op boerencamping Het Amerveld in Amen zijn tal van voorzieningen om een onvergetelijke vakantie door te kunnen brengen. Er is nieuw sanitair met gratis warme douches, er zijn in het hoogseizoen dagelijks verse broodjes, voor de kinderen zijn er speeltoestellen en een zandbak en bij slecht weer is er de speelzolder. Voor de grote kinderen en ouderen onder de gasten is er draadloos internet ter beschikking. In het hoogseizoen worden er voor de liefhebber regelmatig leuke activiteiten geoganiseerd.

Naast de camping is een parkeerplaats, auto’s zijn niet toegestaan op het veld zelf, behalve voor het brengen en halen. Dit geeft ook veel rust en veiligheid op het terrein. In het nieuwe recreatiegebouw kunt terecht voor een hapje en een drankje. Tevens zijn er op boerencamping Het Amerveld in Amen vele recreatieve uitstapjes mogelijk. Informatie hierover is op de camping verkrijgbaar.

Campers op het Amerveld in Amen.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan een de website van boerencamping Het Amerveld in Amen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina