Boerencamping Hammerslag in Westergeest
Minicamping in de provincie Friesland

Jan en Ymkje Hania zijn de eigenaren van Boerencamping Hammerslag in Westergeest, een minicamping in de provincie Friesland. Deze camping biedt u vooral rust, ontspanning en frisse lucht. De ligging is echt bijzonder: er zijn veel weilanden, maar er is ook het Friese Woud. U vindt deze caming in het noord-oosten van de provincie, nabij het Lauwersmeer. Een bezoek aan boerencamping Hammerslag in Westergeest, een minicamping in de provincie Friesland zal u positieve energie geven.

BOERENCAMPING hAMMERSLAG IN fRIESLAND

Boerencamping Hammerslag in Westergeest beschikt over keurige en vrij nieuwe sanitaire voorzieningen, hetgeen heel goed past in het totale beeld van deze camping. Voor de rust van de campinggasten worden de auto’s op een centrale plaats geparkeerd. Er zijn 23 kampeerplaatsen verdeeld over verschillende veldjes. Er is 6 ampère stroom beschikbaar. De camping is geschikt voor mensen met en zonder kinderen. Voor iedereen is er genoeg te beleven.

Minicamping of boerencamping Hammerslag in Friesland

De camping maakt deel uit van een veehouderij. De boer is natuurlijk bereid om de gasten van alles te vertellen over het boerenbedrijf. Door de centrale ligging van boerencamping Hammerslag in Westergeest kunt u van heel veel zaken genieten, Het reeds genoemde Lauwersmeer, de Waddeneilanden, maar ook fiets en wandeltochten zijn een belevenis. Genieten van rust en uitzichten is hier optimaal.

Wilt ook u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Hammerslag in Westergeest.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina