Boerencamping De Stins in Wouterswoude
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Boerencamping De Stins in Wouterswoude, een boerderijcamping in de provincie Friesland is dichtbij het noordelijkse stadje van Nederland gelegen, nl Dokkum en in de Noardlike Fryske Wâlden. De camping beschikt over 15 ruime kampeerplaatsen die allemaal voorzien zijn van een 6 amp. stroomaansluiting. U heeft hier de keuze uit zowel zon- als schaduwplekken. Ook kunt u tegen de bomen in de luwte staan. Naast de kampeerplaatsen verhuurt men ook 2 stacaravans, een blokhut en een compleet ingerichte koepeltent. De camping is gevestigd bij een in bedrijf zijnde boerderij, vooal zijn er veel schapen.De zondagsrust wordt erg gewaardeerd op Boerencamping De Stins in Wouterswoude, een boerderijcamping in de provincie Friesland, daarom geen aankomst en vertrek op deze dag.

 

Boerderijcamping De Stins in Wouterswoude, boerencamping in Friesland

Het is een echte gezinscamping, Boerencamping De Stins in Wouterswoude. Het zijn vooral rustzoekers in het voor en najaar en gezinnen met kinderen in de zomermaanden. Voor hen is er een zandbak, een trampoline en diverse andere speelvoorzieningen. Op de boerderijcamping is ook nog wat kleinvee, een zeldzaam ras van en Fries roodbonte koe, een pony, kippen, katten en konijnen. Het is hier dus echt kamperen bij de boer. Het aanwezige sanitair is erg schoon. Het is niet echt veel, maar het past allemaal binnen de normen van de SVR, de overkoepelende organisatie waar men bij aangesloten is.

 

Boerderijcamping De Stins in Wouterswoude, Friesland

Het mooie historische stadje Dokkum ligt op slechts 3 kilometer verwijderd van Boerencamping De Stins in Wouterswoude. Hier vindt u vele gezellige winkels en leuke restaurants. Maak eens een mooie wandeling door de stad. Leeuwarden is ook gemakkelijk te bereiken, slechts een half uurtje met de auto. De omgeving zal u verrassen, er is veel afwisseling in landschap en culturele en historische bezienswaardigheden. Ook een aanrader is om één of meerdere uitstapjes te maken naar Ameland (via Holwerd) of Schiemonnikoog (via Lauwersoog). Eerst lekker uitwaaien op de veerboot en dan mooi wandelen of fietsen over het eiland.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van Boerencamping De Stins in Wouterswoude.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina