Boerencamping "De Baldwin Hoeve" in Eext
Minicamping in Drenthe

Boerencamping "De Baldwin Hoeve", een minicamping in de provincie Drenthe, vindt u in de bosrijke omgeving van het Drentse plaatsje Eext. De camping biedt ongeveer 15 plaatsen.Temidden van het vele natuurschoon zult u genieten van een heerlijk ontspannen verblijf. Om de camping is een bossingel aangelegd waardoor er beschutting wordt geboden.. Er zijn vier stroomkasten met ieder vier aansluitingen aanwezig, dus neem een niet al te korte stroomkaber mee als u gaat kamperen op Boerencamping "De Baldwin Hoeve" in Eext, een minicamping in de provincie Drenthe.

boerencamping De Balwin Hoeve in Eext, minicamping in Drenthe

 

De sanitaire voorzieningen op boerderijcamping "De Baldwin Hoeve" in Eext zijn mooi en vrij nieuw en bevinden zich in het achterste gedeelte van de hoeve. Voor het aantal kampeerplekken is het aantal douches en toiletten ruim voldoende. Naast de mogelijkheid om te kamperen biedt men ook een groepsaccomedatie aan. Tevens is er een Bed and Breakfast. De camping is een uitstekend vertrekpunt om een fiets-, wandel- of paardentocht te houden.

minicamping De Baldwin Hoeve in EExt, kleine boerederijcamping in Drenthe


De omgeving van Boerencamping "De Baldwin Hoeve" in Eext leent zich uitstekend voor het maken van uitstapjes en het ontdekken van de schitterende Hondsrug. In de mooie provincie Drenthe kunt u bijvoorbeeld een aantale zwembaden bezoeken (Assen, Emmen en Zuidlaren) het verkeerspark in Assen,(heel leuk voor kinderen) en natuurlijk de dienrentuin in Emmen. Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan hier de website van Boerencamping "De Baldwin Hoeve" in Eext

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina