Boerencamping Balstien in Bontebok,
Minicamping in de provincie Friesland.

De eigenaren van boerencamping Balstien in Bontebok, een minicamping in de provincie Friesland willen u graag verwelkomen op hun camping in deze mooie provincie. De camping is nog erg nieuw, pas sinds juni 2008 is deze geopend. Daarom zijn ook alle voorzieningen natuurlijk op en top. Zo zijn er: zes ruime kampeerplaatsen, alle met electriciteit, een nieuw douche- en toiletgebouw (2008), afwasruimte met warm water en hier bevindt zich ook de verblijfsruimte, met binnen uitzicht op de stal en de dieren. Zoals u ziet een compleet ingericht knusse camping is: Boerencamping Bastien in Bontebok, een minicamping in de provincie Friesland.

boerencamping Balstien in Friesland


Op boerencamping Balstien in Bontebok kunt u een compleet ingerichte caravan voor 2 personen huren. De streek Bontebok ligt tussen Heerenveen en Oranjewoud, een ideaal gebied om te genieten van de natuur, of het nu wandelen, fiesten of vissen is alles is hier mogelijk. Voor kinderen staan er een trampoline en skelters op het terrein. Bovendien kunnen geiten,cavia's, konijnen en Wiggie het varken gevoerd worden De boerderij bij de camping is een ambachtelijk agrarische boerenbedrijf.

Boerencamping Balstrien in Bontebok heeft 6 kampeerplaatsen die u ter beschikking staan. De camping maakt deel uit van een zorgboerderij. Hier kunnen in beperkte mate kindere mee helpen op de boerderij. Op deze manier wordt ook hun een plezierige tijd gegeven. Boerencamping Balstrien is aangesloten bij de Vekabo, een overkoepelende organisatie van boerencampings in Nederland en garandeerd u op deze manier een goede zorg tegen een laag tarrief. Voor uitstapjes kunt u natuurlijk altijd terecht in de mooie stad Heerenveen.

minicamping Balstien in Friesland

 

 

Wilt u meer weten over deze mincamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Balstien in Bontebok.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina