Boerenerfvakantie op Boerehiem Fryslân in Warten
Logeren bij de boer in Friesland

Boerderij Boerehiem Fryslân in Warten, provincie Friesland biedt u een ander verblijf dan de meeste boerencampings. U verblijft hier in één van de vier luxe vakantiehuizen die op het erf van deze boerderij staan. Extra aandacht is besteed aan het slaapcomfort: topmatrassen en donsen dekbedden. Op Boerehiem Fryslân kun je écht uitrusten! Hier kunt genieten van de landelijke en waterrijke omgeving in de driehoek Leeuwarden, Sneek en Drachten, nabij de watersportcentra Grouw en Eernewoude.


boerenerfvakantie in Warten, Friesland

 

Op Boerehiem Fryslân in Warten geniet u van weidse vergezichten midden in het hart van Friesland. U waant zich hier werkelijk in het buitenland met voorbijvarende zeil- en motorboten op het Prinses Margrietkanaal. De op de zuidoostzijde van de traditionele schuur gelegen vakantiewoningen zijn elk voorzien van een terras dat vrij uitkijkt over de weilanden en het aangrenzende Prinses Margrietkanaal. De vakantiehuizen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, TV, radio, twee banken, eetkamertafel. De woonkamer heeft een openslaande deur met rolhor, met toegang tot het zonnige terras. Aparte ruimte met wastafel, toilet en douche.

Uitzicht vanuit een vakantiehuisje Boerehiem Fryslan

 

Boerehiem Fryslân in Warten bevindt zich in een toeristisch fraai gelegen gebied, vlakbij Grouw, Eernewoude en het natuur- en watersportgebied "de Alde Feanen", zeer in trek bij fietsers en wandelaars. De waterrijke gebieden zijn met elkaar verbonden door de vele pontjes die je bij de mooiste plekjes van Friesland brengen. Het centrum van Leeuwarden ligt op ongeveer 10 km afstand. Grou is een watersportcentrum. Een mooi dorp met vele faciliteiten. Meerdere supermarkten, restaurants en andere uitgaansgelegenheden.

Wilt u meer weten over deze manier van logeren op een boerderij in Friesland?
Bezoek dan de website van Boerehiem Fryslân in Warten.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina