Boerderijcamping ‘t Vosje in Hellendoorn
Minicamping in de provincie Overijssel

Boerderijcamping ‘t Vosje in Hellendoorn, een minicamping in de provincie Overijssel is een zeer geschikte camping indien u van rust, ruimte, eenvoud en eerlijke gastvrijheid. Gelegen midden in het mooie coulisselandschap op de grens van Salland en Twente. Geniet hier van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het natuurreservaat het Wierdense Veld. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Er is tevens een 5 persoons huisje te huur. Voor de gasten van Boerderijcamping ‘t Vosje in Hellendoorn, een minicamping in de provincie Overijssel is gratis wifi beschikbaar.
Boerderijcamping 't Vosje, minicamping in Overijssel

 

Er zijn hele nette en ruime sanitaire voorzieningen aanwezig op boerderijcamping ‘t Vosje in Hellendoorn. Er zijn 5 douches en 6 toiletten aanwezig en natuurlijk voldoende wastafels. De plaatsen zijn voorzien van 6 amp. elektra. Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken, er is een leuk speelveld met speeltoestellen. Op deze minicamping kunt u het boerenleven van nabij meemaken, fantastisch natuurlijk, vooral voor kinderen. Voor de dagelijkse boodschappen is er op 1 km afstand een gezellige buurtsuper.

 

Minicamping 't Vosje, boerderijcamping Overijssel

 

Het mooie riviertje De Regge slingert zich op een paar honderd meter afstand van boerderijcamping ‘t Vosje in Hellendoorn door het landschap. HIer kunt u heerlijk wandelen en fietsen. U bevindt zich hier in een gebied waar het gehele jaar veel activiteiten plaatsvinden, zowel voor jong als voor oud. U vindt een opsomming hiervan op de website van deze minicamping.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerderijcamping 't Vosje in Hellendoorn.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina