Boerderijcamping Welkom in Slenaken
Boerencamping in de provincie Limburg


Boerderijcamping Welkom in Slenaken, een boerencamping in de provincie Limburg is gelegen in het mooie heuvelland nabij de Belgische grens. Het is een echte boerderijcamping want het is ook een gemengd bedrijf (vee en akkerbouw). Ook verkoopt men hier de verse, eigen gekweekte asperges en aardbeien. Dit alles te samen, het kamperen, het vee en de eigen producten, maakt een verblijf op Boerderijcamping Welkom in Slenaken, een boerencamping in de provincie Limburg tot een zeer aangename bezigheid.

Boerderijcamping Welkom in Slenaken, minicamping in Limburg

Er zijn 15 kampeerplaatsen beschikbaar op Boerderijcamping Welkom in Slenaken. Deze zijn erg ruim opgezet (150 m²) zodat u voldoende rust en privacy heeft. Er is tevens een hele mooie en moderne sanitaire ruimte. Natuurlijk kunt u gratis gebruik maken van deze voorzieningen. Ook kunt u hier kijken hoe het echt toegaat op een boerderij, natuurlijk heel leuk voor de kinderen. Vanaf de camping heeft u een schitterend uitzicht over het Geuldal.

Boerencamping Welkom in Slenaken, minicamping in Limburg

Omdat een mooi uitzicht u zal motiveren om nog meer van de omgeving te bezoeken is Boerderijcamping Welkom in Slenaken een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van wandelingen en fietstochten. Op redelijk korte afstand van Slenaken ligt natuurlijk het mooie Maastricht en Valkenburg. Hier kunt u zich uitstekend vermaken en met mooi weer een leuk terrasje pakken. Maar Slenaken zelf is ook zeer de moeite waard, hier vindt u nog het “oude” Limburg.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping Welkom in Slenaken.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina