Boerderijcamping Vakantie Voncken in Vijlen
Minicamping in de provincie Limburg

Op Boerderijcamping Vakantie Voncken in Vijlen, een minicamping in de provincie Limburg, heeft 15 ruime kampeerplaatsen van ongeveer 100m². U staat hier op een groot goed onderhouden grasveld zonder dat u direct bij de overburen in de voortent kijkt. Wel heeft u hier een schitterend uitzicht over het Geuldal en het dorpje Epen. Idere plaats heeft een eigen 6 amp. stroomaansluiting. De auto's dienen op het naast de minicamping gelegen parkeerplaats gezet te worden. De camping is zeer mooi gelegen in bijna het zuidelijkste puntje van Zuid-Limburg, tussen de plaatsjes Vijlen en Epen. Heuvels, dalen en beken, een meer afgewisselend landschap met bossen, weilanden en hagen, fruitboomgaarden en holle wegen vindt u nergens. Een prachtige natuur en vele historische monumenten bieden een rijk scala aan ontspanningsmogelijkheden indien u kampeert op Boerderijcamping Vakantei Voncken in Vijlen, een minicamping in de provincie Limburg.

Vakantie Voncken in Vijlen, provincie Limburg

Er zijn uitstekende en ruime sanitaire voorzieningen op Vakantie Voncken in Vijlen. Gratis douches met thermosstatische kranen, voor dames en heren zijn er aparte toiletten en afsluitbare ruimtes met wastafels. Verder treft u in het sanitairgebouw een overdekte afwasplaats met warm en koud water, een koelkast en wasmachine met centrifuge aan. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden aanwezig, waaronder een tafeltennistafel, schommels, glijbaan, speelhuisje, zandbak, skelters, driewielers, fietsjes en een wip. Ook mogen de kinderen, onder toezicht, meehelpen op de boerderij. Natuurlijk is er op deze minicamping gratis draadloos internet (WiFi) aanwezig. Ook is er een gezellig ingerichte vakantiewoning, geschikt voor 2 tot 12 personenen, met een landelijke ligging aan de rand van de Vijlener bossen met uitzicht over het Geuldal, te huur. De gasten van de boerderijcamping en het vakantiehisje mogen kijken hoe de koeien gemolken en de kalfjes gevoerd worden. Als de kinderen het willen mogen ze zelfs meehelpen.

 

Minicamping Vakantie Voncken in Limburg

 

Indien u als gast van Boerderijcamping Vakantie Voncken in Vijlen een echte natuurliefhebber bent, is het Mergelland een ware ontdekking. Al in de directe omgeving van de minicamping vindt u enkele natuurgebieden zoals de Vijlenerboesch en het Geuldal.Voor diegene die de omgeving iets verder wil verkennen, is Zuid-Limburg met zijn vele kastelen, watermolens, vakwerkhuizen en boerderijen een prachtig vakantiegebied met veel verrassende vergezichten. En de Ardennen en Eifel zijn vlak in de buurt. De uitzichten in het Limburgse landschap zijn schitterend. De heuvels zijn de uitlopers van de Duitse Eifel en de Belgische Ardennen. België en Duitsland liggen dan ook op een steenworp afstand. En natuurlijk is er ook heel veel leuks te doen en te zien in de nabij gelegen steden zoals Maastricht en Vaals en Heerlen.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping Vakantie Voncken in Vijlen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina