Boerderijcamping Tussen Wad en Strand in Ballum
Minicamping in de provincie Friesland (Ameland)

De familie Kiewied, de eigenaren van Boerderijcamping Tussen Wad en Strand in Ballum, een minicamping in de provincie Friesland (Ameland) heet u van harte welkom op hun nieuwe camping. De camping is gelegen op het mooie waddeneiland Ameland, op een rustige locatie in de Ballumerbocht met uitzicht op de Ballemerdijk. Er zijn in totaal 15 campeerplaatsen beschikbaar, ieder voorzien van een 6 of 10 ampère stroomaansluiting. Op deze, geheel nieuwe Boerderijcamping Tussen Wad en Strand in Ballum, een minicamping in de provincie Friesland zit u heel dicht bij strand, was en bos.

bOERDERIJCAMPING Tussen wad en strand

Op Boerderijcamping Tussen Wad en Strand in Ballum zult u tijdens uw verblijf veel privacy hebben. Op deze camping ervaart u wat het boerenleven inhoudt. U komt hier als een nieuw mens vandaan, dit onder andere door de rust, ruimte, kalmte en ontspannen sfeer. Ver weg van het drukke leven, hier hoort u 's-avonds tjirpende vogels als u 's voor uw voortent zit te kijken naar de ondergaande zon. Mocht u willen rusten, dan kan dat, maar ook een actieve vakantie doorbrengen behoort zondermeer tot de mogelijkheden. Naast het hebben van de rustige camping biedt men ook trekkertochten over strand aan en liggen er fietstochten of wandel routes voor u klaar.

Minicamping op Ameland

 

De sanitaire voorzieningen op boerderijcamping Tussen Wad en Strand in Ballum zijn natuurlijk schoon en goed verzorgd, ook is er een wasmachine aanwezig. Ook is er een bijgebouw met een keuken, wasruimte en een gezellige zithoek waar u een mooi boek kunt lezen. De camping ligt op slechts 5 minuten lopen vanaf het bos em slechts 10 minuten lopen van het wad. Laat eens de zeewind door uw haren waaien!!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Friesland (Ameland) ?
Bezoek dan hier de website van boerderijcamping Tussen Wad en Strand in Ballum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina