Vakantiepark De Toffe Peer in Ruinerwold
Kleine camping in de provincie Drenthe

Vakantiepark De Toffe Peer in Ruinerwold, een kleine camping in de provincie Drenthe, maakt deel uit van het gelijknamige Vakantiepark De Toffe Peer en bestaat uit een sfeervolle groepsaccommodatie, 7 vakantiehuizen, Glamping, vergaderlocatie en dus een camping. Hier kunt u het complete vakantiegevoel ervaren op een unieke locatie in Drenthe. Een kleine camping op een authentiek Drents erf. Een knus besloten veldje, of een weids uitzicht; beide is mogelijk. De uitgestrekte weilanden bieden een prachtig uitzicht en laten u volledig tot rust komen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet met 100 vierkante meter, waarvan een aantal een verharde plaats hebben. Het gemaaide gras wordt opgevangen in een bak, dus geen los gras in uw tent of caravan. U kunt genieten van prachtige zonsop- en ondergangen. Er zijn ook een aantal plaatsen voor campers, die zijn het gehele jaar welkom. Voor de gasten van Vakantiepark De Toffe Peer in Ruinerwold, een kleine camping in de provincie Drenthe, kunnen gebruik maken van gratis WiFi op het gehele terrein.

kliene camping De Toffe Peer in Ruinerwold

De sanitaire voorzieningen op Vakantiepark De Toffe Peer in Ruinerwold, waar u gratis gebruik van kunt maken, worden zeer door de gasten gewaardeerd. Op Zoover zelfs met een 9,2! Douches, toiletten, gezinsdouche, babyverzorgingsstation en ruime afwasplekken, alles is voorhanden. Tevens zijn er een wasmachine en wasdroger. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op de skelters in de speeltuin of mogen elke dag helpen met het voeren van de geitjes, kippen of eenden. Er is ook een ruime zonneweide met vijver op deze kleine camping. Indien u wilt kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimte waar u kunt ontspannen. Er is een overdekte fietsenstalling met een oplaadpunt voor uw elektrische fiets.

kleine camping De Toffe Peer in Drenthe

Vakantiepark De Toffe Peer is gunstig gelegen tussen vier nationale parken namelijk Weerribben, Dwingelerveld, Drents-Friese Wold en het Reestdal. En is gelegen op fietsafstand van Giethoorn, het Venetië van het Noorden. Een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten. Ruinerwold ligt centraal op kleine afstand van Diever, Zwolle, Dwingeloo en Meppel. Hier kunt u heerlijk een dagje winkelen en ontspannen. In de hal van het sanitair gebouw van deze kleine camping vindt u informatie over de omgeving wat betreft uitstapjes, fietsroutes en eetgelegenheden.

Wilt u meer informatie over deze kleine camping in Drenthe?
Neemt u dan eens kijkje op de website van Vakantiepark De Toffe Peer in Ruinerwold.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina