Uitspanning en Minicamping De Leuve Hoeve in Vuren
Boerderijcamping in de Gelderland

Uitspanning en Minicamping De Leuve Hoeve in Vuren, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, beschikt over 25 plaatsen van minimaal 120 m2, aan ruimte voor uw kampeermiddel en eventueel auto dus geen gebrek. Uw parkeert de auto naast de tent of caravan en als u bezoekers heeft dan kunnen deze op de parkeerplaats in de griend parkeren. De camping is landelijk gelegen aan de rand van het Lingebos en aan de Hollandse waterlinie, mooi in de Betuwe. In het Lingebos bevind zich een waterplas en een zwempoel. Uitspanning en Minicamping De Leuve Hoeve in Vuren, een boerderijcamping in de provincie Gelderland, is ook op loopafstand van de rivier de Linge.

 

Uitspanning en Minicamping De Leuve Hoeve in Vuren heeft een sanitair gebouw met 6 douches met kleedruimte, 6 wastafels, 4 toiletten twee urinoirs en een invalide toilet met douche. In de ruimte bevind zich ook een wastafel voor de vaat. Desgewenst is het mogelijk om u verblijf uit te breiden met de volgende extra’s: een extra tent, een 2e tweede auto parkeren en een huisdier (hond / kat). De Leuve Hoeve beschikt in de uitspanning over een theetuin met een kleine kaart. Hier kunt u echt genieten, vooral als u net terug bent van een leuke ontdekkingstocht in de Betuwe.

De boerderij bij uitspanning en minicamping

 

Er zijn volop mogelijkheden om op een afwisselende wijze vertier te vinden in de omgeving van Uitspanning en Minicamping De Leuve Hoeve in Vuren. Door de ligging te midden van o.a. fort Vuren, fort Asperen, de waterlinie en Slot Loevestein. Ook nostalgische stadjes en dorpjes zoals Woudrichem, Gorinchem, Heukelum, Asperen, Acquoy en Leerdam liggen op een ideale afstand. Heerlijk genieten van deze prachtige strIneek. Nadere informatie kunt u vinden op de website of bel 06-19125755 .

De Leuve Hoeve in Gelderland vanuit de lucht

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van Uitspanning en minicamping De Leuve Hoeve in Vuren

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina