Minicamping "Op Struun" in Steenbergen
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping "Op Struun" ligt in Steenbergen, een dorpje in de provincie Drenthe. Prachtig gelegen in het aantrekkelijke boerenlandschap, nabij het Ronostrand bevindt u zich in een prachtige fiets- en wandelomgeving. De camping ligt nabij gezellige dorpjes met verscheidene terrasjes, supermarkten en eetgelegenheden. Deze kleine, rustige camping is in 2022 geopend en is aangesloten bij de SVR. en is vooral gericht op rustzoekers en natuurliefhebbers. Er zijn géén speeltoestellen voor kinderen. De 25 plaatsen zijn op een gunstige manier verdeeld over het ruime terrein. Vanaf uw campingplaats op Minicamping "Op Struun" in Steenbergen, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, geniet u van het vrije uitzicht.

 

mooi nieuw sanitair op boerderijcamping Op Struun in Drenthe

Op de gemoedelijke Minicamping "Op Struun" in Steenbergen komt u in de natuur helemaal tot rust. Om de rust voor de gasten te kunnen waarborgen zijn huisdieren niet toegestaan. De kampeerplaats voor uw camper, caravan of tent kunt u bij het boeken zelf uitkiezen. Het sanitair gebouw is gebouwd in 2022, heeft géén muntautomaten en is tevens toegankelijk voor mindervaliden. Het kampeerveld met 25 ruime plaatsen is voorzien van elektriciteit (W/A) en gratis draadloos internet.

Ruimte in overvloed op miicamping Op Struun in Steenbergen

Minicamping "Op Struun" in Steenbergen ligt midden in de weilanden en ver weg van de stedelijke drukte. Beleef het plattelandsleven, wordt wakker van de dierengeluiden, ruik de natuur en geniet van een mooie zonsondergang. De natuurgebieden het Fochteloërveen, de Drentsche Aa en Drents- Friese Wold liggen vlakbij. Een fietstocht in de omgeving voert u langs bossen en heidevelden, hunebedden en Drentse brinkdorpjes. Roden bereikt u al in 5 minuten rijden. Ook de stad Groningen is goed bereikbaar van af deze mooie boerderijcamping. In 20 minuten rijden bereikt u de bruisende stad waar u kunt winkelen, een stadswandeling maken of een bezoek aan het Groninger Museum kunt brengen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan hier de website van minicamping "Op Struun" in Steenbergen

 

 

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina