Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel
Boerderijcamping Limburg

Op Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel, een boerderijcamping in de provincie Limburg vindt u kampeerplaatsen voor tenten, caravans/campers. Het Oensels Fruitweike is centraal gelegen op het plateau van Schimmert, gemeente Nuth en bevindt zich aan de rand van het oude gehucht Oensel. Oensel is een gehucht van Schimmert en behoort tot de gemeente Nuth, in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg en 8 km van Valkenburg a.d. Geul, 13 km verwijderd van Maastricht, 16 km van Sittard en Heerlen. Men biedt een ruimte van ongeveer 125 m2 per plaats aan. Ook zijn er een luxe stacaravan en een luxe blokhut te huur. De mooiste plaatsen zijn ca. 250 m2 groot en bieden een prachtig uitzicht op het licht glooiend landschap van het plateau van Schimmert. Voor de gasten is er gratis WiFi beschikbaar. En wilt u echt genieten, maak dat gebruik van de mogelijkheid tot de ontbijt service. Met traditionele streekproducten uit Oensel! Diverse kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra (16 A).Dus geen gedoe met “te weinig stroom” op uw eventuele plaats op Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel, een boerderijcamping in de provincie Limburg. De camping opent op 1 april 2023.

Minicamping Oensels Fruitweike
Sanitairgebouw Onesels Fruisweike
Minicamping Oensels Fruitweike
Minicamping Oensels Fruitweike, luxe blokhut

De kampeerplaatsen op Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel bevinden zich in een hoogstamfruitgaard van uitsluitend oude rassen uit de regio. U kunt kiezen uit een ligging tussen kersenbomen, appelbomen, perenbomen en pruimenbomen en als u in het najaar komt, kunt u er ook van proeven! Dankzij de hoogstam heeft u een goed uitzicht en bieden de bomen de ideale schaduwplek als het zeer zonnig is. Met trots biedt men u een geheel nieuw sanitair gebouw aan met een leuke overkapping. Door gebruik te maken van een ouderwets pannendak voorzien van rode tuile du nord dakpannen en bruin-rode bakstenen heeft het een knusse uitstraling. Voor de dames is er een aparte douche, wc en wasruimte met 2 douches, 2 hangtoiletten en 2 wastafels. Voor de heren is er “herenruimte” bestaande uit 2 douches, 2 hangtoiletten en 2 wastafels.

Minicamping Oensels Fruitweike
Minicamping Oensels Fruitweike, luxe blokhut

Er is een aparte ruimte met 2 urinoirs en een wastafel. Daarnaast is er voor de minder valide kampeerder een aparte ruimte met aangepaste douche, toilet en speciale wastafel. Een rolstoel vriendelijke ruimte. Ook is er een aparte afwasruimte binnen met ook een wasmachine en een droger. Buiten zijn er 3 afwastafels onder een overkapping. Alle ruimtes zijn voorzien van warm- en koud stromend water. De ruimtes worden verwarmd door vloerverwarming. Een aparte voorziening is er voor het legen van uw chemisch toilet en voor campers is er een aparte camperplaats voor het ledigen van uw vuilwater. En wilt u helemaal genieten? Er zijn niet één maar twee Sauna’s! Naast onze traditionele Sauna bieden wij u ook de mogelijkheid tot een infrarood sauna op ons complex.

Corona maatregelen
Wij hanteren de hedendaagse regelgeving met betreffing tot de Coronavirus COVID-19 maatregelen. Er is een luxe buitendouche met warm water van ruim  2 m x 2 m in het groen met mobiel scherm, met onder andere spatwanden en een desinfectie paal lekker in het groen onder de bomen. (zie foto's onder aan de tekst)

Door de gunstige ligging in Zuid-Limburg is minicamping Oensels Fruitweike in Oensel een ideaal startpunt voor uitstapjes in deze regio. De Mergellandroute, een door de ANWB uitgestippelde route van ca. 126 km, loopt door het gehucht Oensel. Zuid-Limburg grenst aan Belgie en Duitsland en ligt in de Euregio Maas-Rijn. Met Leuke uitstapjes als de oude stad Luik met het eerste overdekte winkelcentrum van Europa, de domstad Aken of gewoon gezellig door het mooie glooiende groene landschap naar de zondagsmarkt in Aubel. Er valt veel te zien en te ontdekken.

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in Limburg?
Bezoek dan HIER de website van Minicamping Oensels Fruitweike in Oensel.

Minicamping Oensels Fruitweike
Minicamping Oensels Fruitweike, luxe blokhut


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina