Minicamping Het Groene Veld in Tynaarlo
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Het Groene Veld in Tynaarlo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, doet zijn naam eer aan: het is een kleine, rustige, lieflijke camping, gelegen op een zeer net aangelegd veld. De camping is aan de rand van het mooie authentieke brinkdorp Tynaarlo in het noorden van Drenthe gelegen. Er zijn 15 ruime plaatsen met een vrij uitzicht, tevens zijn er een pipowagen en twee oldtimer vouwwagens voor een idyllische kampeerervaring in het mooie Drenthe te huur. Vanuit de camping kunt u prachtige fietstochten maken. Dus wilt u gezellig kamperen, kom dan naar minicamping Het Groene Veld in Tynaarlo, een boerderijcamping in de provincie Drenthe.

minicamping t'Groene Veld in Tynaarlo, boerencamping in Drenthe

Er zijn nette voorzieningen aanwezig op minicamping Het Groene Veld in Tynaarlo. Naast het nette sanitairgebouw is er ook een recreatieruimte met een klein keukentje voor de trekkers onder ons. Voor de kinderen is er een zandbak en een schommel. Uw fiets kan gestald worden in overdekte stalling, waar ook een mogelijkheid is om de accu van de elecrische fiets op te laden. Bent u een paardenliefhebber en wilt u uw paard meenemen? Even melden en het wordt geregeld. In het dorp bevindt zich ook een prachtig meertje met een strandje, heerlijk op de warme dagen!

minicamping 't Groene veld in Tynaarlo Drenthe

Minicamping Het Groene Veld in Tynaarlo is mooi aan de rand van het dorp en zeer dicht bij de mooie natuurgebieden in de kop van drenthe gelegen. Fietsers, wandelaars en paardrijders kunnen hun hart hier ophalen. U kunt hier fantastische routes samenstellen met behulp van de knooppunten. Geniet van het slingerende riviertje de Drentse AA, ga varen op het Zuidlaaardermeer. Te veel om op te noemen. Het gezellige Zuidlaren met de Sprookjeshof, Assen met o.a. het Drents Museum en de gezellige stad Groningen met de leuke winkels, restaurantje en kroegen zijn ook zondermeer een bezoek waard.

Zoekt u meer informatie van deze boerderijcamping in Drenthe
Bezoek dan de website van mini camping Het Groene Veld in Tynaarlo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina