Minicamping Buitenplaats Drenthe in Elim
Boerencamping in de provincie Drenthe

Mini Camping Buitenplaats Drenthein Elim, een boerencamping in de provincie Drenthe is een nette camping. Elim is gelegen in zuid Drenthe, vlak onder Hoogeveen. U vindt hier 20 ruime kampeerplaatsen, voorzien van een 6 ampère electra-aansluiting, die allemaal een vrij uitzicht over de landerijen bieden. Alles vindt u hier: schone lucht, veel ruimte en alle noodzakelijke voorzieningen binnen een korte afstand. Kortom minicamping Buitenplaats Drenthein Elim, een boerencamping in de provincie Drenthe, is dé ideale locatie in dit gebied om te recreëren.

Minicamping Oase in Elim Drenthe

Midden op het terrein van minicamping Buitenplaats Drenthe in Elim is een mooie speeltuin opgezet. Alles wat je kunt bedenken is hier bijna, zoals ook de trampoline er tegenwoordig bij hoort. Ook is er een Jeu de Boules baan aanwezig. Omdat de auto’s niet op het terrein geparkeerd staan is dit ook voor kinderen een veilige camping. De sanitaire voorzieningen zijn zondermeer goed te noemen, alles ziet er netjes uit en is, zoals zo vaak bij deze campings, gratis. Er is voor de moderne kampeerder zelfs gratis internet aanwezig.

Servicegebouw Minicamping Oase in Elim

Vanaf minicamping Buitenplaats Drenthe in Elim kunt u starten met mooie fietsroutes, de nieuwe knooppuntroutes lopen langs de camping. Ook mooie wandeltochten kunt u hier starten. Maar er is natuurlijk veel meer te beleven in Drenthe en het aangrenzende gebied van de provincie Overijssel. Het recreatiegebied Schoonhoven ligt vlak achter de camping. Maar voor kinderen is er, vooral als het weer wat slechter is, o.a. Speelstad Oranje, vlakbij Beilen.

Zoekt u meer informatie over deze boerencamping in Drenthe?
Bezoek dan de website van minicamping Buitenplaats Drenthe te Elim

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina