Minicamping De Finne in Reahûs
Boerencamping in Friesland

Nabij Watersportstad Sneek en Elfstedenstad Bolsward, op het kruispunt van de Franekervaart en de Slachtedijk hebben Triensje en Anne hun minicamping De Finne in Reahûs, een minicamping in de provincie Friesland. Zij willen u mee laten genieten van de rust en ruimte welke iedere dag is te vinden in en om het mooie dorp Reahûs of te wel Roodhuis. Minicamping De Finne in Roodhuis, een boerencamping in de provincie Friesland heeft de beschikking over 50 kampeerplaatsen.

minicamping De Finne in Roodhuis, boerencamping in Friesland

Minicamping De Finne in Reahûs beschikt over heerlijk ruime plekken, elk met een elektrische aansluiting. Het sanitair is nieuw, netjes en schoon en is centraal gelegen tussen de kampeervelden. Er is een toilet en douche voor de mensen die minder mobiel zijn. OOk zijn er voorzieningen voor wassen, drogen en strijken. Er lopen verharde paden door de camping die s 's-avonds verlicht zijn. Voor campers zijn er speciale verharde plekken. Veel mensen die voor een seizoen boeken stallen hun caravan in de ruime boeren schuur.

minicamping De Finne in Roodhuis, boerderijcamping in Friesland

Minicamping De Finnen in Reahûs ligt aan de oever van de Franekervaart. Deze oude trekvaart slingert door het groene Friese land. Daarmee is "de Finne" het ideale startpunt voor een prachtige boottocht. Bootjes zijn te huur op de camping. U kunt ook lekker gaan vissen op de vissteiger. Over de weg bereikt u de camping via de kronkelige Slachtedijk, een monumentale zeewering waarover u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Kinderen hoeven zich bij ons niet te vervelen.Er is een speeltuin en een speelplein met skelters,traptrekkers en basketbal standaard. Er is een trapveldje om te voetballen. En dan niet te vergeten onze kinderboerderij met een pony, paard, koe, ezels, geit, konijnen en schapen.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Finne in Reahûs (Roodhuis)

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina