Boerencamping de Blökke in De Heurne
Boerderijcamping in de provincie Gelderland

De familie te Grotenhuis heet u van harte welkom op boerencamping de Blökke in De Heurne (Dinxperlo), een boerderijcamping in de provincie Gelderland (Achterhoek). Naast deze camping is er een gemengd bedrijf met koeien, kalveren, geitjes en de pony's Beauty en Lady. Deze, nabij de Duitse grens gelegen camping, is zeer geschikt voor jong en oud. Deze kleine camping is aangesloten bij de SVR en ligt gedeeltelijk gelegen in een boomgaard en biedt een fantastisch uitzicht aan de bezoekers. Uitgestrekte weilanden waar het wild vrij rond loopt, hazen, fazanten, konijnen en reeën. Er zijn 40 ruime standplaatsen die allemaal voorzien zijn van een stroomaansluiting van 6 amp. Er is ook nog een volledig ingerichte 6-persoons sta-caravan te huur. Tevens kunnen de gasten van Boerencamping de Blökke in De Heurne, een minicamping in de provincie Gelderland, beschikken over gratis internet.

Mooie speeltuin op boerencamping De Blökke

Voor de kinderen is er ook genoeg te doen: natuurlijk meehelpen op de boerderij bij het naar binnen brengen van de geitjes of de koeien naar de wei brengen, of spelen op de trampoline's, met de skelters, in de grote zandbak of in de overdekte recreatieruimte, ideaal bij wat slechter weer. De sanitaire voorzieningen op deze kleine camping zijn netjes en in ruime mate aanwezig. Er is natuurlijk gratis warm en koud water, ook voor de afwas. Voor de allerkleinsten zijn er twee kinderbadjes aanwezig. Natuurlijk is er ook gelegenheid om uw chemisch toilet te legen. En mocht u tijdens uw verblijf op Minicamping de Blökke in De Heurne uw was willen doen? Er is een wasmachine en er is zelfs een droger aanwezig. Een aanrader is het kopen van de producten van de boerderij, zoals melk, karnemelk, eieren of boerenijs. Zo ervaart u nog meer het leven op een echte boerderij!

Het verblijven in de Achterhoek betekent dat u garandeerd bent van een schitterende en afwisselende omgeving. De Heurne is een buurtschap van Dinxperlo. De omgeving kenmerkt zich door het coulisselandschap, een afwisseling van bossen, weilanden omringt door houtwallen. Ook de karakteristieke boerderijen zijn een plaatje in dit landschap. Hier kunt u uren lang wandelen of fietsen. Routes kunt u zelf samenstellen (knooppunten) of ze liggen ook op minicamping De Blökke ter inzage of te leen. Leuke bezienswaardigheden zijn o.a. het kleinste kerkje van Nederland in Dinxperlo, de boekenstad Bredevoort, de diverse kastelen in de omgeving (ook in Duitsland), etc. Maar ook de plaatsen in de omgeving zelf met de leuke markten, winkels en terrasjes zijn een bezoek meer dan waard.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Gelderland?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping de Blökke in De Heurne.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina