Boerencamping Brammershoop in Eeserveen -
Minicamping in de provincie Drenthe

De familie Brouwer heet u van harte welkom op boerencamping Brammershoop in Eeserveen, een minicamping in de provincie Drenthe. Deze nabij Schoonoord en Grolloo gelegen camping biedt u de keuze uit 20 kampeerplaatsen. Het is een ideale camping, die aangesloten is bij de SVR, voor natuurliefhebbers. De camping wordt als het ware omringd door bossen. Dagtripjes zijn ook zeker goed mogelijk. Bijvoorbeeld naar Ellert en Brammert in Schoonoord. Al met al zult u zich niet snel vervelen als u verblijft op boerencamping Brammershoop in Eeserveen, een minicamping in de provincie Drenthe.

 

Deze minicamping in Drenthe heeft dus 20 ruime opgezeten plaatsen alle voorzien van electra. Er zijn zeer goede sanitaire voorzieningen aanwezig. Voor de kinderen is er zandbak en een grote trampoline, hier vermaken ze zich uren! Op de camping is tevens gratis wifi beschikbaar. Het milieu staat hoog in het vaandel, want de elektriciteit wordt opgewerkt mbt 52 panelen. Door de dagtripjes te maken naar de diverse culturele zaken zullen uw kinderen zelfs in hun vakantie nog bijleren.

De omgeving van de camping leent zich uitstekend voor het maken van fietstochten, wandeltochten of om lekker een hengeltje uit te gooien. Het kan allemaal bij de schitterende minicamping in Drenthe.

ook een zandbak en speeltoestellen

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van boerencamping Brammershoop in Eeserveen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina