Boerencamping Hazehof in Boijl -
Minicamping in de provincie Friesland

De familie Hazeloop heet u van harte welkom op boerencamping Hazehof in Boijl, een minicamping in Friesland. Deze schitterende camping ligt op de grens van Drenthe en Friesland en u kunt dus ook genieten van beide natuurgebieden. Mede dankzij de natuurgebieden van beide provincies is deze camping zeer geschikt voor fietsliefhebbers. Er zijn dan ook tal van fietsroutes verkrijgbaar voor de omgeving. Ook kunt u schitterend genieten van de natuur in een 2 uur durende wandeltocht of trek er zelf lekker op uit. Boerencamping Hazehof in Boijl, een minicamping in de provincie Friesland, biedt u rust en ontspanning, activiteiten en genot!

 

Boerderijcamping Hazehof - boerencamping Boijl in Friesland

Activiteiten in de regio
Boijl is centraal gelegen en dankzij de centrale ligging zijn er tal van activiteiten te ontplooien gedurende uw verblijf. Wat dacht u van een bezoekje aan attractiepark Duinezathe in Appelscha. In Vledder kunt u een bezoek brengen aan zeemuseum Miramar en een uitval naar Groningen voor één van de musea is ook zeker de moeite waard. Ook kunt u, eventueel samen met uw kinderen, lekker gaan zwemmen in een van de natuurplassen in de regio. Al met al is er voldoende te beleven bij boerderijcamping Hazehof in Boijl, een boerencamping in Friesland.

Het is toegestaan bij deze camping uw eigen paard mee te nemen, maar ook kunt u er een paard huren, lessen nemen of uw paard stallen. Rondom de camping zijn tal van ruitermogelijkheden met verschrikkelijk mooie paden in een prachtige omgeving. U kunt hier echt tot rust komen wanneer u daar voor kiest.

Wilt u ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Bent u de drukte beu? Lijkt u dit een geschikte manier van ontspannen?
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van boerderijcamping Hazehof in Boijl - boerencamping Friesland

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina