Boerderijcamping De Jobinghoeve Grolloo
Minicamping in Drenthe.

Vlakbij nationaal park Drentsche Aa en op een steenworp afstand van het bos ligt Boerderijcamping De Jobinghoevein Grolloo, een minicamping in de provincie Drenthe, aan het einde van een rustige landweg even buiten Grolloo aan de Boerhaarsweg met prachtig uitzicht op de bossen met reeen die in de wei grazen. Het kampeerterrein ligt achter de boerderij en is omgeven door een bossingel. Voor uw eigen kampeermiddel kunt u kiezen uit een ruime comfort staanplaats of een ruime staanplaats, er is elektra per staanplaats, er zijn ruime sanitaire voorzieningen en er is rust en gezelligheid in een bosrijke- en een wandel- en fietsomgeving. Vanaf terrein de Boerderijcamping De Jobinghoeve in Grolloo, een minicamping in de provincie Drenthe, heb je een vrij uitzicht over de koeienweide naar de bosrand, maar kom je ook gemakkelijk in contact met alle dieren op de boerderij.

Boederijcamping de Jobinghoeve in Grolloo

Jan Willem en Jacqueline Jobing, de eigenaren van Boerderijcamping De Jobinghoeve in Grolloo, hebben samen met onze kinderen Patrick, Martijn en Ronald een rosekalverhouderij met ongeveer 200 kalveren, daarnaast zijn ze in 2012 begonnen met de opfok van ongeveer 250 geiten lammeren. Verder zijn er ook paarden en pony's lopen. De drie jongens verzorgen hun eigen Blaarkop en Lakenvelder koeien en kalveren. Om te verblijven op deze minicamping in Drenthe bent u met eigen tent, caravan, camper en huifkarof marathonwagen welkom. Tevens zijn er een chalet met cv voor 4 personen, een trekkershut met 2 stapelbedden voor 4 personen, een Safaritent in boerenstijl ingericht met keuken en toilet te huur. Op het terrein is een speelweide, een grote trampoline, een dierenweide, een officiele Jeu de Boules baan en een gezellig overdekte ruimte met sjoelbak en stelten. Tevens is er een boerderijwinkel met vers brood.

Indien u op Boerderijcamping De Jobinghoeve in Grolloo verblijft dan zijn er volop mogelijkheden om attracties te bezoeken of op een actieve wijze de provincie te ontdekken. Op loopafstand is bijvoorbeeld het Strand en klimpark (Joytime). Grolloo zelf o.a. bekend om het Blues Festival. Hier liggen dan ook de roots van Cuby and the Blizzards, tegenwoordig met een eigen museum. De bosrijke omgeving van deze minicmaping nodigt ook uit voor hetr maken van vele fietstochten, heerlijk genieten van de afwisselende natuurschoon. Wilt u lekker winkelen, ga dan naar Assen of Emmen. U vindt hier een rijk aanbod van winkels, restaurants en andere uitgangsmogelijkheden. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u uitstekend terecht in het nabijgelegen Rolde.

Minicamping Drenthe, Boerderijcamping de Jobinghoeve

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Boerderijcamping De Jobinghoeve in Grolloo.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina