Boerderijcamping Meinsma in Moddergat
Minicamping in de provincie Friesland

Boerderijcamping Meinsma in Moddergat, een minicamping in de provincie Friesland, maakt onderdeel uit van recreatiebedrijf Meinsma. Direct naast de verbouwde boerderij exploiteren de eigenaren een kleine, gezellige camping, aangesloten bij de ANWB. De camping beschikt over zo'n 12 staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, waar u een aantal dagen, maar ook voor een langer verblijf tegen een aantrekkelijk tarief kunt kamperen. Op het terrein staat een drietal luxe trekkershutten, die u voor minimaal 2 overnachtingen of voor langere periode kunt huren. Alle luxe trekkershutten hebben een uitgebreide inrichting waardoor het u aan niets ontbreekt. Twee luxe trekkershutten zijn voorzien van een eigen toilet en warm en koud water. Boerderijcamping Meinsma in Moddergat, een minicamping in de provincie Friesland is gelegen aan de waddenzeedijk, vlakbij het Lauwersmeer.

 

Ingang boerderijcampoing Meinsma in Moddergat, Friesland

 

Er zijn goede sanitaire voorzieningen op boerencamping Meinsma in Moddergat aanwezig, natuurlijk voldoen die aan alle eisen zoals ook de ANWB verwacht. Tevens is er een wasmachine aanwezig voor algemeen gebruik. Naast de minicamping zijn er ook hele nette B&B kamers te huur, er zijn drie 2-persoonskamers en drie 3-persoonskamers voor de verhuur beschikbaar. Ook onderdeel van het recreatiebedrijf Meinsma is dat men beschikt over twee 4-persoons bungalows en een 6-persoonsbungalow. De bungalows zijn van alle comfort voorzien en het gehele jaar goed te gebruiken.

 

 

B%B ingang van Minicamping Meinsma in Moddergat


Door de ligging in het noorden van de provincie Friesland kunt vanaf Boerderijcamping Meinsma in Moddergat genieten van het mooie wad. Het dorp beschikt over een eigen wadloopcentrum. Op slechts enkele kilometers ligt het gezellige stadje Dokkum, met alle voorzieningen en vertier die U zich maar wenst. Het prachtige Lauwersmeergebied is een eldorado voor de actieve watersporter en natuurliefhebber. Dit natuurgebied heeft thans ‘Werelderfgoed UNESCO’ – status. De vogelliefhebber kan zich geheel uitleven in het vogelgebied ‘Kollumerwaard’. Voor strandliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden op de nabij gelegen Waddeneilanden en/of op het Lauwersmeerstrand. De steden Leeuwarden en Groningen zijn heel goed te bereiken, binnen 45 minuten bent u in de steden die het waard zijn om zondermeer een bezoekje van u mogen krijgen.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan de website van boerderijcamping Meinsma in Moddergat.Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina