Boerderijcamping De Jantina Hoeve in Ouwsterhaule
Minicamping in de provincie Friesland

Boerderijcamping De Jantina Hoeve in Ouwsterhaule, een minicamping in de provincie Friesland is een uitstekende lokatie om de drukte van alle dag achter u te laten. Deze camping ligt in de "ouwstertrijegeaster veenpolder" nabij het dorp Ouwsterhaule, op slechts 5 km van Joure, en is voorzien van alle comfort en biedt u veel privacy. Het terrein heeft een rijke historie en de plaatsen zijn allemaal ruim. Alie en Sietse Piersma, de eigenaren van boerderijcamping De Jantinahoeve in Ouwsterhaule, een minicamping in de provincie Friesland zullen zorgen voor een hartelijke ontvangst en een aangenaam verblijf op hun camping.

boerderijcamping Jantina Hoeve in Nijega, Friesland

De omgeving van boerderijcamping De Jantina Hoeve in Ouwsterhaule is bijzonder te noemen. Op 100 meter van de camping vindt u de bijzondere klokkestoel (klok van 1340) en de oude begraafplaats. Volgens overlevering is hier het mysterie van de friese "Magyske fane" begraven. Zeker is het een vóórchristelijke plek. Het Tjeukemeer met mooi aangelegde recreatie en zwemgelegenheid en de Skasterryn met vele mooie visstekjes zijn op loopafstand. Bij het Nannewiid ("It Wyde" in de volksmond) kun je kano's en waterfietsen huren.

Minicamping Jantina Hoeve in Friesland

Iets verderop is de bosrijke omgeving van de Haulsterbossen, Sint Nieksterbossen. Kortom prachtige wandel, fiets en kano routes in de buurt van boerderijcamping De Jantina Hoeve in Ouwsterhaule. In een straal van ongeveer 15 minuten met de auto zijn de grotere plaatsen Joure, Sneek, Lemmer en Heerenveen, allemaal het bezoeken waard. De camping is aan diverse fietsroutes gelegen, zoals de Flevoroute en de Elfmerenroute. Op deze ruime en rustige camping liggen routekaarten en info folders ter inzage.
Kortom: voor fietsers, vissers, wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers biedt de Jantina Hoeve een uitstekende uitvalsbasis.


Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van boerderijcamping De Jantinahoeve in Ouwsterhaule

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina