Boerderijcamping De Puthof in Reijmerstok
Boerencamping in de provincie Limburg

Als u wilt kamperen in het mooie heuvelland kom dan eens naar boerderijcamping De Puthof in Reijmerstok, een boerencamping in de provincie Limburg. Op deze zeer mooie camping anex landbouwbedrijf, zijn 15 grote kampeerplaatsen beschikbaar, alle plaatsen bieden u veel privacy. Ook zijn hier een aantal luxe 4 tot 8 persoons appartementen te huur, dit indien u nog meer luxe wilt dan in op uw kampeerplek op boerderijcamping De Puthof in Reijmerstok ,een boerencamping in de provincie Limburg.
boerderijcamping De puthof in reijmerstok, Limburg

Hier op boerderijcamping De Puthof in Reijmerstok wordt u gastvrij ontvangen, hetgeen natuurlijk heel herkenbaar is voor de mooie Zuid-Limburgse streek. De voorrzieningen luxe en modern. Er staan o.a. een wasmachine, centrifuge en een koelkast tot uw beschikking. Uw fiets kunt u veilig stallen in de overdekte berging. De 15 kampeerplaatsen zijn natuurlijk allemaal voorzien van een electra-aansluiting. Voor een beschijving van de luxe appartementen verwijzen wij u naar de website van de camping (zie de link onderaan deze pagina).

minicamping De Puthof in Zuid Limburg

U kampeert op boerderijcamping De Puthof in Reijmerstok op een heel mooi en goed onderhouden glooiend terrein. De kamperplaatsen liggen allemaal aan de rand van het terrein, dat geeft u een ruimtelijk gevoel. Voor uw rust is besloten om de auto's op een verhard parkeerterrein te parkeren. Voor de jong en oude kinderen onder de bezoekers is er een speelweide en een jeu de boulesbaan aangelegd. Maar vermaak vindt u natuurlijk ook in de schitterende natuur van Zuid-Limburg of in één van de mooie steden.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan HIER de website van boerderijcamping De Puthof in Reijmerstok

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina