Boerderijcamping Aan de Grens in Swalmen,
Minicamping in de provincie Limburg

De familie De Wit is de trotse eigenaar van Boerderijcamping Aan de Grens in Swalmen, een minicamping in de provincie Limburg. Zoals de naam van de camping al doet vermoeden ligt deze vlak aan de Nederlands-Duitse grens, midden in de bossen. Hier kunt u kamperen in een mooie en rustige omgeving, waar u rust, ruimte en gezonde lucht zult vinden. Dus kom ook eens een tijdje kamperen in het gezellige zuiden op Boerderijcamping Aan de Grens in Swalmen, een minicamping in de provincie Limburg.

boerderijcamping Aan de Grens in Swalmen, Limburg

Zoals reeds hierboven is beschreven ligt Boerderijcamping Aan de Grens in Swalmen midden in de bossen. De electriciteitsaansluitingen op de grote(120m2) kampeerplaatsen zijn ruim (10 ampere) waardoor u uw luxe apparatuur gerust mee kunt nemen. De sanitaire voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, o.a. 4 toiletten en 4 douches. Mocht het eens slecht weer zijn dan kunt u zich ook nog vermaken in de gemeenschappelijke ruimte. U kampeert hier trouwens bij een echte boer, de familie bedrijft ook nog een gemengd boerenbedrijf, men heeft kieoen en teelt heerlijke asperges.

minicamping Aan de Grens, in Swalmen, Limburg

Boerderijcamping Aan de Grens in Swalmen is gelegen in een schitterend natuurgebied met mooie terrassen. Hier zult u vele soorten vogels kunnen waarnemen, maar ook bevers doen het hier tegenwoordig ook weer goed. Ondek dit allemaal eens als u te voet dit gebied gaat ontdekken. Natuurlijk kan het ook te paard of op uw eigen stalen ros. Een aanrader die we hier willen noemen is het zogenaamde Natuurpad. Dit moet u gewoon bezocht hebben.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan HIER de website van Boerderijcamping Aan de Grens in Swalmen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina