Minicamping De Kapberg Tuin in Spierdijk,
een boederijcamping in de provincie Noord-Holland.

Als u op zoek bent naar een ontspannen vakantie op een SVR camping dan is Minicamping de Kapberg Tuin in Spierdijk, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland de juiste keuze. Deze rustige camping, 23 plaatsen, waarvan 8 camperplaatsen met een verharde ondergrond, is gelegen op het mooie platteland en biedt ruimte voor zowel tenten, caravans campers vouwwagens en andere kampeermiddelen. De plaatsen zijn voorzien van 10 amp. electra. Ook beschikt Minicamping De Kapberg Tuin in Spierdijk, een boederijcamping in de provincie Noord-Holland, over een een klapcaravan en een De Waardtent, beide volledig ingericht.

Ruimte in overvloed op de  camping in Noord-Holland

Kamperen met eenvoudige, maar comfortabele voorzieningen, dat doet u op minicamping De Kapberg Tuin in Spierdijk. Het sanitair gebouw beschikt over twee douches ,twee toiletten waarvan 1 met urinoir, een rolstoelvriendelijk douche en toilet en wasbak, 3 afwasplaatsen en twee wasbakken met spiegels. Op verzoek is er een babybad en aankleedkussen beschikbaar. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden aanwezig. Ook is er een kantine aanwezig. Wifi is ook voor de gasten beschikbaar, tegen een kleine vergoeding. Het terrein is autovrij, hetgeen de rust en veiligheid ten goede komt.

Boerderijcamping de Kapschuur in de provincie Groningen

De omgeving van Minicamping de Kapberg Tuin in Spierdijk is prachtig en biedt veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Er zijn diverse mooie routes door het typische Noord-Hollandse landschap, langs historische steden en dorpen die u kunt volgen. Spierdijk heeft een prachtige golfbaan. In Obdam is een buitenzwembad. De Goorn heeft een overdekt zwembad net als Hoorn. In Zuidermeer is de museumboerderij en Wognum heeft het ‘Huis van Oud’. Hoorn heeft een mooie binnenstad met op zaterdag de weekmarkt, een gezellige haven en een schouwburg. In Heerhugowaard kunt u overdekt winkelen. Het Park van Luna is een heerlijke plek voor dagrecreatie, net als De Leien in Hensbroek. Er is natuurlijk nog veel meer, maar dat staat op de website van deze boerderijcamping.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bekijk dan de website van Minicamping De Kapberg tuin in Spierdijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina