Minicamping Springfield in Schiermonnikoog
Boerderijcamping in Friesland (Schiermonnikoog)

Minicamping Springfield in Schiermonnikoog, een minicamping in de provincie Friesland, is en onderdeel van Vakantieboerderij Springfield. Men heeft een aantal huisjes te huur, er is een 2 persoonsappartement, 2 grote accomedaties voor groepen én er is natuurlijk een mini camping. De mini camping is erg klein, buiten de schoolvakanties van Noord-Nederland mogen er 5 tenten staan. Tijdens de genoemde schoolvakanties mogen dit er 10 zijn. Reserveren is dus noodzakelijk. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een heerlijke vakantie te vieren bij één van de onderdelen van Minicamping Springfield in Schiermonnikoog, een boerderijcamping in de provincie Friesland.

ini camping Springfield op Schiermonnikoog, friesland

 

De voorzieningen op minicamping Springfield in Schiermonnikoog zijn voldoende, er zijn goede sanitaire voorzieningen. Maar let op: er is geen electraaansluiting mogelijk! Wel staat er een keuken met kookgelegenheid tot uw beschikking, hier wordt wel een vergoeding voor gevraagd. OP de bijbehorende boerderij is het lekekr druk met alle soorten vee die er is te zien. Voor uw dageljkse boodschappen bent u aangewezen op het nabij gelegen Schiermonnikoog. Hier vindt u alle voorzieningen, inclusief leuke restaurantjes, kroegjes en terrasjes. Indien u een paard heeft en die wilt u meenmenen, dan kan dat. Er zijn stallingsmogelijkheden op de boerderij aanwezig.

boerderijcamping Springfield op Schiermionnikoog, mini camping in Friesland

 

Het eiland Schiermonnikoog, waar minicamping Springfield is gevestigd, is eigenlijk één groot schitterend natuurgebied. Niet voor niets is het vanaf 1989 al een Nationaal Park. Er komen hier meer dan 300 vogelsoorten voor. Als u alles wilt weten over dit Nationale park, stap dan binnen bij Bezoekerscentrum hier op het eiland. En neem deel aan de excursies die door hen georganiseerd worden, u gaat dan strandjutten, vogels spotten, een wadexcursie maken en nog veel meer. Een onvergetelijke ervaring voor u en uw kinderen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Friesland (Schiermonnikoog)?
Bezoek dan hier de website van minicamping Springfield in Schiermonnikoog.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina