Minicamping Madeliefje in Gasseltje
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Minicamping Madeliefje in Gasselte, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, is een heerlijk kleine camping voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Er zijn 15 goed ingerichte plaatsen voorzien van 6 amp elektra en kunstgras onder de luifel/voortent. Het kampeerterrein van het voormalige melkveebedrijf is autovrij. Dus voor de gasten op Minicamping Madeliefje in Gasselte, een boerderijcamping in de provincie Drenthe, lekker veilig.

 

 

Minicamping Madeliefje in Gasselte heeft sinds 2022 nieuwe eigenaren, Sam en Rana en is bij de SVR aangesloten en voldoet daarmee natuurlijk aan de door deze organisatie gestelde eisen op het geboed van sanitair etc. Het terrein is 's-nachts verlicht. Eris tevens een wasmachine (schappelijk tarief) en een overdekte fietsenstalling in de voormalige grupstal. En niet te vergeten tegenwoordig: er is gratis wifi.

geen overburen op de camping

 

Minicamping Madeliefje is tegen het dorp en de staatsbossen gelegen en zodoende een ideale uitvalsbasis om tot rust te komen. In de omgeving zijn vele bossen met oneindige fietspaden, leuke zwemplassen, hunebedden en musea. Voor de kinderen is o.a. het Attractiepark Drouwenerzand, het Hunebedcentrum in Borger en/of Dierentuin Wildlands in Emmen gegarandeerd een succes. KIjk op de website van deze boerderijcamping voor nog meer tips.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe.
Bezoek dan hier de website van Minicamping Madeliefje in Gasselte.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina