Mini Camping it Peareltsje in Rotstergaast
Kleine camping in de provincie Friesland

Mini Camping it Peareltsje in Rotstergaast, een kleine camping in de provincie Friesland is in 2022 geopend! De camping is gelegen bij een niet actieve boerderij, dus je kunt het ook een boerderijcamping noemen. Er zijn namelijk ook nog dieren, zoals 8 bijzondere schapen en een aantal deftige kippen. Er zijn 15 ruime plaatsen die voorzien zijn van 10 amp elektra, die gesitueerd zijn rond een vijver met een strandje. De ligging van deze, bij de SVR aangesloten camping, is ideaal, heerlijk tussen de landerijen en natuurgebieden. Naast de kampeermogelijkheid met tent, caravan of camper biedt men ook een grote 6 persoons familietent te huur aan en, heel bijzonder en uniek, een 2 persoons tractor tent is tevens te huur. Ook is er nog de mogelijkijkheid om het voorhuis te huren. Minicamping it Peareltsje in Rotstergaast, een kleine camping in de provincie Friesland, is vlakbij Heerenveen gelegen.

 

Mooi vijver op de camping

Er zijn hele nette en voldoende saitaire voorzieningen aanwezig op Mini Camping it Peareltsje in Rotstergaast. Het badhuis heeft 4 toiletten, 1 urinoir, 3 ruime douches, 4 wastafels en een babyruimte. Er zijn speeltoestellen voor de kinderen, er is een zwemvijver op de camping, een fietsenstalling met oplaadpunt voor de elektrische fiets en een kampvuurplaats. Ook is er koffie/thee of een ijsje verkrijgbaar. Ook aan de kinderen is gedacht, er zijn schommels en er is een glijbaan. Er is ook een moestuintje op de camping. Hier pluk je je verse munt of cintroenmelisse voor je thee! Met wat geluk een dikke aardbei, (tenzij iemand je net voor is) sla soorten, tomaten en geniet je van de mooiste bloemen! Ook zijn er verschillende soorten perenbomen op het terrein van deze kleine camping aanwezig.

boerderijcamping in Friesland

 

In de omgeving van minicamping it Peareltsje in Rotstergaast is van alles te beleven. Wandelen, fietsen, zwemmen, varen, geocaching noem het maar op. U kunt natuurlijk ook de dorpjes in de omgeving bekijken en dan even heerlijk op een terras zitten! Heerenveen is ook zeker de moeite waard om te bezoeken, daar zijn ook diverse restaurant etc aanwezig. Voor de kinderen is een bezoek aan Boer Bart heel leuk. Nog een aanrader om te doen is Happen en trappen! Een zalige fietstocht gecombineerd met heerlijkheden! Zo ziet u dat er op en rond deze kleine camping voldoende te beleven is.

Wilt u nog meer weten over deze kleine camping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van Mini camping It Peareltsje in Rotstergaast.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina