Minicamping Erve Henderikshoeve in Bornerbroek/Almelo
Boerderijcamping in de provincie Overijssel

Marco en Beatka, de eigenaren van minicamping Erve Henderikshoeve in Almelo, een boerderijcamping in de provincie Overijssel, willen u graag verwelkomen. De camping beschikt over 16 ruime plaatsen en is gelegen in een bosrijke omgeving alwaar u kunt genieten van de rust en ruimte. U kunt eventueel ook de nieuwe woodlodges of het vakantiehuis (4-6 pers) huren. Er zijn tevens 2 verharde camperplaatsen aanwezig. Op fietsafstand vindt u de plaatsen Almelo, Borne en Delden. Minicamping Erve Henderikshoeve in Bornerbroek/Almelo, een boerderijcamping in de provincie Overijssel beschikt over duurzame energievoorziening en is geheel autovrij.

minicamping Erve Henderiks Hoeve in Almelo, boerencamping in Twente

 

Gemoedelijkheid en gastvrijheid: dat zijn de kenmerken van minicamping Erve Henderikhoeve in Bornerbroek/Almelo. Er zijn dus 16 kampeerplaatsen met elk een eigen stroomaansluiting van 10 ampère en een eigen afvoer voor het gootsteenwater. De plekken zijn ruim opgezet en bieden voldoende beschutting. In het zeer nette sanitairgebouw kun je gratis kunt douchen, er is aangepast sanitair voor mindervaliden. Natuurlijk is er een overdekte afwasplaats, een stortplaats voor een chemisch toilet en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Kinderen zijn natuurlijk welkom, maar er zijn géén speeltoestellen voor hen aanwezig. Voor de gasten is er gratis wifi.

boerencamping in Twente, minicamping in Overijssel

 

Op Minicamping Erve Henderikshoeve kunt u heerlijk genieten van de aangename rust en ruimte in een bosrijke omgeving. Daarnaast is dit ook nog eens een perfecte uitvalsbasis om de mooie Twentse omgeving te leren kennen. U vindt er naast prachtige natuur, talloze wandel- en fietsroutes, Twentse dorpjes namelijk ook vele leuke uitstapjes. Denk hierbij aan musea, markten, en braderieën.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar deze boerderijcamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Erve Henderikshoeve in Bornerbroek/Almelo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina