Minicamping De Boekelter in Boijl
Natuurcamping in de provincie Friesland

 

Minicamping De Boekelter in Boijl, een natuurcamping in de provincie Friesland biedt u de keuze uit 15 ruime kampeerplaatsen die allemaal zijn voorzien van zogenaamde comfort voorzieningen, er is voor iedere plek een aansluiting op water, electra en vuilwaterafvoer. Tevens kunt u op de gehele camping beschikken over WiFi. De mini camping is gelegen in het Zuid-oosten van de provincie Friesland, vlak bij het Drentsch Friesche Wold, dus tegen de provincie Drenthe aan. De eigenaresse van deze mini camping, Marlène Vendel, doen haar uiterste best om u een fantastische vakantie te bieden. Dus kom ook eens 1 of meerdere weken doorbrengen om de prachtige omgeving van Minicamping De Boekelter in Boijl, een natuurcamping in de provincie Friesland, te ontdekken.

 

mini camping De Boekellter in Boijl, provincie Friesland

 

De voorzieningen op Minicamping De Boekelter in Boijl zijn erg goed. Het sanitair is in ruim voldoende mate aanwezig en wordt dagelijks schoongehouden. Mocht het noodzakelijk zijn dan geschiedt dat zelf meerdere keren op een dag. Er is vloerverwarming en er zijn ook voorzieningen voor kleine kinderen en mindervaliden. Ook kunt u gebruik maken van het witgoed, de wasmachine, droger , magnetron etc. Helemaal uniek is het op deze mini camping dat iedere gast 's-ochtends een gratis eitje krijgt. Zelf nog wel even bakken of koken natuurlijk. Ook aan de kinderen is gedacht, voor hen is er een leuk speeltuintje aangelegd. Uw fiets kunt u heerlijk overdekt stallen.

minicamping of boerderijcamping De Boekelter in Boijl, Friesland

 

Door de mooie ligging vlak bij het Drentsch Friesche Wold is minicamping De Boekelter in Boijl een uitstekende startplaats om deze omgeving te ontdekken. Het beste kunt u dat naturlijk op de fiets doen. Er is informatie op de camping aanwezig. Bekijk eens de Klokkenstoel bij het fraaie oude kerkje van Boijl, geniet van de vlakte en de bossen. Maar ondek ook het Drentsch Friesche Wold.Hier is de natuur nog in de oude staat. Ook heel mooi is het om de Rietdekkersvlechtschool in Noordwolde te bezoeken, de enige in heel Nederland!

 

Wilt u ook meer weten over deze Natuurcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan hier de website van Minicamping De Boekelter in Boijl.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina