Minicamping de Zandgaten in Stuifzand
Kleine camping in de provincie Drenthe

Minicamping de Zandgaten in Stuifzand, een kleine camping in de provincie Drenthe, beschikt over 14 plaatsen die voorzien zijn van een stroomaansluiting. Heel leuk is dat de straatnaam waar de camping aan ligt Siberië heet, een overeenkomst is dat het er wel rustig is (niet zo rustig als in het echte Siberië natuurlijk), maar het ligt nabij een bosje en een natuurgebied. Op slechts 4 kilometer vanaf minicamping de Zandgaten in Stuifzand, een kleine camping in de provincie Drenthe, ligt Hoogeveen, hier vindt u vele winkels, eetgelegenheden en noodzakelijke voorzieningen.


Minicamping De Zandgaten Drenthe

Aan het sanitair op minicamping de Zandgaten in Stuifzand wordt veel aandacht besteed, want dat vinden de eigenaren, Alix en Edwin, erg belangrijk. Ze blijven zorgen dat het er netjes en schoon ziet. Uniek is dat het ontkalkte water dat zacht smaakt en zacht aanvoelt. Op de camping is een afdakje voor de fietsen, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en een leuk buiten zitje met een kacheltje waar u zelf gezellig een vuurtje mag maken. Dit plekje wordt ook regelmatig voor een bbq gebruikt en zomers bij mooi weer kunt u ook gebruik maken van het zwembad(je), zodat bij de zeldzame extreme warmte hier in Drents-Siberië er wat verkoeling is.

Mooi Drenthe

 

Vanaf minicamping de Zandgaten in Stuifzand kunt u volop fietsen en wandelen. Routes hoeft u niet aan te schaffen, dat hebben Alix en Edwin al voor u gedaan, deze liggen klaar in de receptie. Evenals een knooppunten kaart. In de receptie is alle informatie te vinden over de omgeving, zoals musea, pretparken, evenementen in de buurt. U hoeft zich dus geen moment te vervelen (tenzij u dat zelf wilt) bij een verblijf op deze leuke minicamping in het prachtige Drenthe.

 

Wilt u meer weten over deze leuke kleinejcamping in Drenthe?
Bezoek dan eens de website van Minicamping De Zandgaten in Stuifzand.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina