Minicamping De Salix in Hitzum
Boerencamping in de provincie Friesland

Gerrit Jan en Ada Vreeman, de eigenaren van minicamping De Salix in Hitzum, een boerencamping in de provincie Friesland, heten u graag welkom op hun mooie camping. Het is een kleine knusse camping net buiten het dorp Hitzum, in een ruimtelijke buitengebied, waar je de natuur voelt, ziet en ruikt. Een perfecte omgeving om tot rust te komen, te recreëren, Friesland te beleven wandelend, fietsend, per auto. Hitzum een dorp behorende bij Frankeradeel, waarvan Franeker een van de Friese elfsteden op 4 km afstand ligt. Dus wilt u genieten van de ruimte en de groene weilanden kom dan kamperen bij Minicamping De Salix in Hitzum, een boerencamping in de provincie Friesland.

mini en boerencamping de Salix in Friesland


Minicamping De Salix in Hitzum ligt naast de woonboerderij van de familie Vreeman. Een deel van het weiland heeft menj geschikt gemaakt om te kamperen. Er zijn 9 ruime plaatsen van 100 tot 150 m2. In de loop der jaren zal de beplanting zorgen voor zowel beschutting als privacy. De campingplaatsen zijnvoorzien van een eigen aansluitpunt voor zowel electra als water. De sanitaire/was ruimte, bevindt zich in de schuur, waarbij men op een orginele manier 2 douches, 4 toiletten, 2 ruimtes met wastafel heeft gerealiseerd. Hier kunt u ook terecht voor het doen van de afwas e.d. Warm water wordt verkregen via zonnecollectoren op het schuurdak.

De noord-west hoek van Friesland, daar waar de minicamping De Salix in Hitzum ligt, staat bekend om zijn wijdsheid en ruimte, de mooie wadddenluchten.Beleef Friesland vanuit Hitzum!! Franeker, Harlingen, Bolsward, Sneek, Leeuwarden zijn mooie steden binnen een omtrek van 20 km om te bezoeken. Musea zoals o.a. het Eise Eisinga museum in Franker, Fries natuurmuseum in Leeuwarden, waterpoort in Sneek, stadhuis van Bolsward en al deze steden zijn het bezoeken meer dan de moeite waard. Het maken van fietstochten, wandeltochten, vaartochten en tijdens die tochten kennismaken met de vele terpdorpen die Friesland rijk is.

minicamping en boerencamping De Salix in Friesland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Salix in Hitzum.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina