Minicamping de Achte in Wommels
Boerderijcamping in de provincie Friesland

Minicamping de Achte in Wommels, een boerderijcamping in de provincie Friesland, biedt u de keuze uit 15 royale kampeerplekken waarvan er 6 caravan of (kleine) campers kunnen beschikken over electra. Er kan geen gebruik gemaakt worden van het eigen sanitair omdat er geen stort is voor een chemisch toilet. Naast de kampeerplekken is er op minicamping de Achte in Wommels, een boerderijcamping in de provincie Friesland, ook een 4 persoons ingerichte Vrijbuiter tent en een 4 persoons vakantieappartement te huur.

miicamping de Achte in Friesland, ook leuk voor kinderen

 

Het sanitair, in de gemeenschappelijke ruimte, op minicamping de Achte in Wommels is schoon en netjes. Buiten aan het gebouw staat een ruim afwasblok met 2 wasbakken en kranen met warm en koud water. Ook is het hier mogelijk om uw telefoon of fiets op te laden en mag je gebruik maken van de koelkast. tegen een kleine vergoeding kunt u gebruik maken van de wasmachine. Buiten op het veld staan2 picknicktafels, er zijn verschillende terrasjes waarvan er altijd wel 1 in de schaduw staat. Voor de avond zijn er vuurschalen te vinden waar u gezellig bij kan zitten. Barbecueën bij de tent is toegestaan. Er is natuurlijk ook aan de kinderen gedacht op de camping. Zo zijn er een aantal skelters en traptrekkers. Er is een speelveld met schommel zandbak en een kleine glijbaan. Op de camping zijn twee pony's om te knuffelen, te poetsen of te wandelen. Verder zijn er nog een aantal kleine dieren die rondlopen zoals eenden, kippen en konijnen. Bij slecht weer kunnen de jongste kinderen gebruik maken van een binnenspeelruimte waar ook Wifi aanwezig is.

minicamping De Achte in Wommels


Boerderijcamping de Achte in Wommels is een landelijke camping in de driehoek Bolsward, Franeker, Sneek. Zeer rustig, uitermate geschikt voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Er zijn vele mooie fiets en wandelroutes. Op steenworp afstand van de monumentale "slachtedijk". Friesland is natuurlijk bekend als de waterprovincie, maar ook het platteland en de diverse oude stadjes zijn zeer de moeite waard om te ontdekken, waarvan Sneek de grootste is en dus een regionale functie heeft.


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Friesland?
Bezoek dan eens de website van minicamping De Achte in Wommels.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina