Minicamping Aelderveen in Aalden
Kleine camping in de provincie Drenthe

Minicamping Aelderveen in Aalden, een kleine camping in de provincie Drenthe, is gelegen op de weg van Aalden naar Witteveen. Een unieke locatie voor iedereen die van de natuur houdt. Er zijn verschillende fiets, ruiter – en wandelroutes waaronder het beroemde Pieterpad. Aalden ligt in Drenthe in het midden van de driehoek Emmen, Hoogeveen en Assen. Vanuit de camping is het mogelijk de omgeving te bezichtigen vanaf een menwagen. Het in 2021 geopende kampeerterrein beschikt over ruime comfort staanplaatsen met stroom (10 amp) , water tappunt en vuilwater afvoerputje. Het is geschikt voor tent, vouwwagen, caravan en camper. Reist u met een camper dan hoeft u niet te reserveren. Is er een plaats vrij dan kunt u gaan staan. Er zijn ook kant en klare tunneltenten te huur. Het is een ideale camping indien u uw paard/pony mee te nemen. Op Minicamping Aelderveen in Aalden, een kleine camping in de provincie Drenthe, worden de auto's op een aparte perkeerplaats gezet.

Minicamping Aelderveen in Aalden, Drenthe

De voorzieningen op minicamping Aelderveen in Aalden zijn modern en in ruime mate aanwezig. Zo zijn er vijf toiletten, vier douches, drie wastafels, mindervalide/familie badkamer en drie overdekte afwasplaatsen. Tevens zijn er een wasmachine en droger aanwezig. Voor de kinderen zijn er verschillende speelattributen, ze zijn verdeeld over de camping. Aangezien u hier verblijft bij een gezin die als hobby het mennen van paardenen het maken van ritten met paard en menwagen, dan zult u er niet van opkijken dat men u hier ook de gelegenheid geeft om hiervan gebruik te maken. U kunt zelfs menles krijgen. De kleinsten kunnen een ritje maken op een pony. Natuurlijk is er ook WiFi aanwezig.

Ruimte genoeg op deze nieuwe camping (2021) in Drenthe

In het dorp Aalden vindt u verschillende voorzieningen zoals een bakker, supermarkt, drogist en diverse horecagelegenheden. Voor de hondenliefhebbers is er een losloopgebied in het nabij gelegen Mepperdennen. Minicamping Aelderveen in Aalden is een ideaal punt om Drenthe te ontdekken. Emmen, met het mooie Wildland ligt op fietsafstand, net als de mooie bossen en plassen in de omgeving. Voor kinderen zijn er ook leuke belevenissen, zoals Plopsa Coevorden, Kabouterland in Exloo, Het Drouwenerzand in Drouwen. Op de website vindt u nog veel meer informatie.

Wilt u ook meer weten over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan ook eens de website van minicamping Aelderveen in Aalden..

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina