Kampeerderij De Kaaiewaaier in Ospel
Minicamping in de provincie Limburg

Kampeerderij De Kaaiewaaier in Ospel, een minicamping in de provincie Limburg, wordt beheerd door de eigenaren Debby en Miranda. Zij hebben deze camping in 2021 overgenomen en maken hier nu een hele mooie camping van. Kaaiewaaien is niks anders is dan lekker lanterfanten, luieriken, lummelen en tot rust komen en opladen. Er zijn 12 plekken met electra voor caravan, kleine camper, vouwwagen of grote tent en een plekje of 7 zonder stroom voor fietsers of motorrijders met een tentje. Ook zijn er 2 huisjes en een caravan te huur. Heerlijk vakantie houden tussen de bomen en struiken, er zijn plekjes met zon en plekjes met schaduw. Zoek een plekje voor je tentje tussen de bomen. Dat wordt op en top genieten op Kampeerderij De Kaaiewaaier in Ospel, een minicamping in de provincie Limburg.

 

prachtige ruime plaatsen op de Kaaiewaaier in Ospel

De voorzieningen op Kampeerderij De Kaaiewaaier in Ospel zijn erg netjes. Met 3 toiletten en 2 douches (zonder muntjes of drukknop). Daarnaast een wasbak om de vaat te doen. Er zijn picknicktafels neergezet en wat stoeltjes, vooral voor de tentkampeerders, omdat je op de fiets of motor nou eenmaal licht reist. In de gezamenlijke ruimte kun je in het keukentje op je gemak je eigen maaltijd bereiden en opeten. Naast een klein ingericht keukenblokje, koffie-apparaat, waterkoker, magnetron en koelkast vind je hier informatie over de omgeving, maar ook spelletjes, gezellig zitje met een electrische haard, een sjoelbak en een tafelvoetbal. Natuurlijk is er ook gratis wifi voor de gasten. Net buiten het hek van de camping staat een kleine bibliotheek, leen hier een boek en ontspan! Dat kan ook iedere ochtend want je kunt hier een heerlijk ontbijt bestellen. Deze minicamping is ook aangesloten bij de SVR.

goed onderhouden grasveld

Op nog geen 4 km van Kampeerderij De Kaaiewaaier in Ospel ligt Nationaal Park De Groote Peel … een weids (ruim 1300 hectare), waterrijk en stil hoogveengebied dat vooral bekend staat om zijn vele vogelsoorten en bijzondere geschiedenis. Een heerlijke plek om te wandelen en fietsen. Maak ook eens zelf routes met behulp van de Fietsknooppunten. Ga dan eens langs bij de Theeschenkerij Hof van Schoor in Nederweert, geniet hier van al het lekkers. Pak eens een lekker ijsje bij Ijsboerderij Gommers in Nederweert-Eind. Leuk om te bezoeken zijn natuurlijk ook het Openluchtmuseum Eynderhof, ook in Nederweert-Eind. En natuurlijk Attractepark Toverland in Sevenum. U ziet er is van alles mogelijk bij een verblijf op deze minicamping in de provincie Limburg.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Limburg?
Bezoek dan HIER de website van Kampeerderij De Kaaiewaaier in Ospel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina